LabiGT Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 To ne drzi povsem kar si napisal... Jaz sem tud prva stvar vprasal kako to da ne menjajo tudi vodne pumpe in mi je reku, da se ne menja skupaj z jermeni. Ampak zdrzi preko 200.000km Mazda ni Ford Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 To ne drzi povsem kar si napisal...Jaz sem tud prva stvar vprasal kako to da ne menjajo tudi vodne pumpe in mi je reku, da se ne menja skupaj z jermeni. Ampak zdrzi preko 200.000km Mazda ni Ford Tudi jaz sem se pozanimal okoli tega in so mi na servisu povedali se ne zgodi da bi crknila pred 200.000km in se jo na?eloma menja ob drugem velikem servisu. Citiraj
Alex Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 Tudi jaz sem se pozanimal okoli tega in so mi na servisu povedali se ne zgodi da bi crknila pred 200.000km in se jo na?eloma menja ob drugem velikem servisu. Ne vem,?e je to res,je pa pol super. Citiraj
badjo Napisano 7. marec, 2008 Prijavi Napisano 7. marec, 2008 Fantje kak?en premer cevi je za ta webasto jaz bi si ga namre? tudi montiral ,ker mi prihaja smrad v kabino. Citiraj badjo
Alex Napisano 7. marec, 2008 Prijavi Napisano 7. marec, 2008 Fantje kak?en premer cevi je za ta webasto jaz bi si ga namre? tudi montiral ,ker mi prihaja smrad v kabino. Boss,kak?na slikica z navodili? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.