Skoči na vsebino

Nakup rabljene Mazde 6 karavan, bencin, avtomatik

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Saj jaz tud, ko bom star :D

:bravo: To?no tko, saj je super komot itd... pa to ni to!

Jaz se po?utim kot ameri?ki penzionist , ko vozim to avtomatiko.... :hohoho:

Sicer pa ima vsako tele svoje.... :whatever:

Napisano

Na?eloma se da z vsakim avtom. menjalnikom tudi ro?no upravljati - s pomo?jo hold tipke.

Si ?e vozil kdaj avtomatika? Toliko da vem, kje naj za?nem :)

Meni osebno so avtomatiki zakon! Pri Mazdi 6 ima? ?al le dve mo?ni izbiri:

M6 2,0 bencin oprema TE v vseh limuzinskih razli?icah

M6 2,3 bencin 4AWD oprema GT samo v sportcombi izvedbi

Ob rednem in pravilnem servisiranju ni te?av z menjalnikom.

Servisiranje menjalnike se opravlja v sklopu rednih servisov na 20.000km, ni? izrednega.

Lp

Avtomatika sem ?e kar nekaj vozil, ravno zato me je "oku?il". Malo me skrbi, da sploh ne bom dobil primernega z avtomatskim menjalnikom, ker jih je kar malo. Hvala vsem za odgovore. :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Sem prepričan da ja. Ampak argument je slab.   Sem pa presenečen, da očitno tile levi strici iz ozadja, res obstajajo. Sem si mislil, da so navidezni, da so se ustvarili v neki glavi, na neki TV.   Glede korupcije glavnega župana pa se trenutni v vladi izgovarjajo, da imamo za take primere ustrezne inštitucije, pravno državo, itd. Ampak očitno ne delujejo, podobno kot niso delovale v primeru problematike, ki je bila aktualna nekaj mesecev nazaj na Dolenjskem. In kdo mora za to poskrbeti? Po mojem v prvi vrsti vlada in parlament (kjer sedijo levi in desni), če nekaj ne funkcionira. Vsi tile, ki so jih ujeli so mnenja, da ne funkcionira in bili so zraven. Torej se predvsem vladajoči nimajo kaj izgovarjati, da bodo za župana poskrbele institucije.    Če glede laganja prvakov dveh največjih strank. Oba sta se po mojem večkrat v soočenju v ponedeljek fino zlagala, sprenevedala. Eden je zanikal obstoj svojih starih izjav glede pucanja v policiji, drugi ne pozna tele črne kocke, pa se je z njimi srečal nekaj mesecev nazaj in se ne spomni katerega dne, spomni se pa ur dogodkov 40 let nazaj...  Kriza.                
    • Apology and Notification Concerning Potential Incident of Personal Information Exposure Due to Unauthorized Access [PDF format]Preberi celoten članek
    • Svoje nisem snemala..Tuli natanko tako, samo da zraven utripajo se zmigavci.  Nisem vedela, da protivlomni sistem ni serijska oprema pri vseh avtih 🤔 V teh dneh bi sigurno rajši vidla da ga nimam😆 Če ne drugače naj mi ga izklopijo,če lahko 🤨
    • Naj ti ga izklopijo. Mazde nihče ne mara... 😋   Probaj drug servis... 
    • A desničarska korupcija pa ne obstaja... mejduš, ne bit naiven.       Sicer pa... lažnivec, ki je prej zanikal sodelovanje, je zdaj priznal, da se je z njimi sestajal. Me zanima če bo zdaj Niko Kovač še tožil, ker jo je zmerjal z lažnivko. Zdaj bi celo ona lahko njega tožila za klevete.   Janša obrnil ploščo: Potrdil je sestanek! WWW.ZURNAL24.SI Janša je potrdil, da se je srečal z enim od predstavnikov Black Cube.  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.