Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Nism zasledil teme ki bi govorila samo o stre?nih oknih tko da sm jo odpru. ?e je ?e kje se opravi?ujem.

A morem jest pri svoji ?e ho?em ?ibedah(samo pleh) menjat, a morm tapete dol vzet pa komplet vse menjat al se da sam zgorn del menjat brez da razdiram tapete? Vodila in ostalo je vredu samo pleh da zamenjam ker je ta ?e mal gniv.

• 3 leta kasneje...
Napisano

Jaz pa bi vpra?al ?e bi mi lahko PROSIM poslal sliko kablov kako so razporejeni kabli pri teh dveh stikalih za odpiranje in zapiranje... ker namre? mam mazdo 323F kot jo ima? na sliki ta model... in mi gre samo zapiranje preko tipke odpiranje pa ne... in je nekje neke kablov zjebanih .. in bi prosil ?e bi lahko poslal slikico kako so kabli vezani na stikala in konektorje.... hvala za vnaprej

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Eko subvencije so eno navadno sr.. že od kar so se pojavile. Že pred par desetletji, ko sem sam montiral sončne kolektorje za sanitarno vodo, me je prišlo ceneje, kot bratca ki mu je uradni mojster montiral za normalno ceno + znesek eko subvencije in jo vtaknil v svoj žep.   Enako butasto je sedaj. Prijatelj je kupil Donfengovo škatlo.  Prišla ga je 17 jurjev. OK, a je gajba vredna toliko ali ne bo pokazal čas. Problem ki ga vidim jaz, je ta, da smo morali pri tem nakupu mi, davkoplačevalci, vsi še ene 6 al 7 jurjev šenkat Kitajcem. In potem se čudimo kako lahko evropska avtomobilska industrija propada.   Tako neverjetno nesposobnih voditeljev kot jih ima EU zadnje desetletje ali dve, jih ni imela nikoli.
    • Po moji pameti rajši svečke menjaj, veriga pa bo morda šla še 100000km
    • Zdaj raje q70 infiniti, kot mazdo 6...če bi vzel diesel varjanto. 
    • Samo je sedaj problem,kaj bo z Nissanom...k so čist "v riti"...tam pa-saj veste..."tam je tema,ni luči,in so duhovi,ki jih videti ni..."
    • Saj ne rečem-vic je odličen😂😃..že dolgo nisem slišal tako dobrega👍... Samo pol spet moram administratorju težit,da naj prestavi...pa tud on ima že poln qurac dela z tem forumom😬...pol sem pa na koncu itak jaz vse kriv...dajte malo paziti,kam vice pišete...tukaj so resne teme😆😉
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.