Skoči na vsebino

mp3 avtoradio

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

zdravo,

prijatelju, lastniku mazde premacy za rojstni dan kupujemo avtoradio z mp3 predvajlnikom. On ima vgrajen se kasetnik, pa me zanima kje se da kupit original avtoradije. Ne iscem novega, sem ze pogledal po bolhi, ebay,.. pa nic ne najdem.

Ali kdo pozna koga ki to prodaja, ali kdo prodaja tako mazdo po kosih, kje se da to kupit tujini?

Vsak kontakt bi bil dobrodosel.

Najlepsa hvala za pomoc

lp

marko

Napisano

Orioginal avtoradio je malo ve?ji od klasi?nega, pa bolj se vam spla?a kupit nek normalen avtoradio naprimer Pioneer ali pa Alpine kot pa original, ker originalni ni kaj bog ve....

Napisano

Hvala za odgovore. V bistvu iscem original radio, ker klasicen radio potem povsem spremeni videz armaturne plosce. Kar se pa tice kvalitete zvoka ni vazna, njemu je to original ozvocenje cisto dovolj.

Se enkrat se zahvaljujem za kakrsnokoli informacijo.

lp

marko

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Kot sem rekel, ni razlike....tu se uporablja Hrvasko kot nek bav bav. Do Istre je 2 urci, samo pravi dan je treba iti. 10 dni v kampu Polari junija je bilo 480€ za dva s psom. Normalno ješ tudi zunaj ceneje kot v Sloveniji in to v Rovinju ki je no1 destinacija v krokariji pred Dubrovnikom. Ce gres nekam kar na pamet te lahko opalijo, to velja povsod...pol pa dajejo v cajtnge ker sami ne znajo niti cenika odpret.   Apulija mnogo cenejsi kamp, vendar je s potjo skupaj prislo 2x vec.   Slivka do Dubrovnika mas hitro staro cesto, pojdi na jug Italija po regionalkah...   Skratka razlike na koncu ni, gre bolj za občutke.   Ko smo pri cenah (se ena tema ki je zaplavala ) Ravno iz švice....to pa je masaker...normalen obrok hrane ni pod 50e, pivo 8-10e skratka vse je faktor x3,x4... Ampak vse polno, tako v Svici kot Italiji kot Hrvaski...dokler bo povprasevanje ne glede na destinacijo, je se poceni vse zgleda.   Dubrovnik samo da se povzpnes na obzidje 40e....cakalna vrsta tudi do 1h
    • @Slivka, kaj pa kakšen Mazdin neuničljiv bencinar? 😁       Mazda Mazda5 , letnik:2010,900 EUR - prodam :: Avtonet :: www.Avto.net
    • Kot sem jaz razbral, je @alesks77 tisti, ki bi po motor poslal “kurirja”…. Mogoče je pa prodajalec ravno zato sumnjičav  
    • Tko podobno kot tiste tvoje kave tm tm 
    • Slabše kot voda..... 😁🫣😉
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.