BiteFight
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
@Alex glej premium, pa še rdeče
-
Da ne bodo vsi kričali "Dol z Golobom"... Leta 2026 bo za drvarnice, nadstrešnice, ute ... treba plačati komunalca WWW.ZURNAL24.SI Prej kot čez eno leto, načeloma po 5. januarju 2026, bodo morale občine po uradni dolžnosti odmeriti komunalni prispevek tudi za enostavne objekte, kot so na primer nadstrešnice za avtomobile in... ...bom jaz kričal: "Jebo te da te jebo kdorkoli te jebo stokrat da te jebo in to na suho da te jebo, tko ko ti nas!"
-
Koliko pa te je stalo? Jaz sem lih prejšnji teden posodobil mape...je lih pred kratkim prišla posodobitev ven... Jaz se nekako ne morem sprijazniti z Google Maps...onboard mi je nekako "bližje"...in k Google nima prikaza sekcijskega merjenja (v Italiji je tega k dreka)...se mi je Mazdina navigacija še bolj priljubila. Aja...pa tak nagravžen globoko-moški glas ima tista baba na Google Mapsu🤮😄 Evo-oljček za oba "črnuha"...za Mazdico in Fordeka Tokrat naročil pri Jantrade – Prodaja rezervnih delov in motornega olja za avtomobile. WWW.JANTRADE.SI So imeli najboljšo skupno ceno-Mazdin za 42,5€,Castrol za Forda pa 47,5€...skupaj točno 90€ in zastonj dostava+plačilo po povzetju (dostavil GLS). V torek pa Mazdica na reden servis....v enem letu prevozil neverjetnih 11.000km😄🤣
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.