lesko Napisano 20. april, 2008 Prijavi Napisano 20. april, 2008 pozdravljeni na mazdi 3 mi je crknila osvetlitev za izbiro smeri pihanja zraka. ali kdo ve kako se pride do ?arnic za zamenjavo? Citiraj bit podgurc je luksuz! ni ga vitamina ?ez liter vina!
KAALman Napisano 21. april, 2008 Prijavi Napisano 21. april, 2008 pozdravljenina mazdi 3 mi je crknila osvetlitev za izbiro smeri pihanja zraka. ali kdo ve kako se pride do ?arnic za zamenjavo? probaj malo gor potol?t, mogo?e bo nazaj svetlo ?e ne, pa mora? sprednjo plo??o razdret... je kar nekaj dela Citiraj LP KAALman
Alex Napisano 21. april, 2008 Prijavi Napisano 21. april, 2008 probaj malo gor potol?t, mogo?e bo nazaj svetlo ?e ne, pa mora? sprednjo plo??o razdret... je kar nekaj dela Ta z tol?enjem je bolj iz ere 101-k in Yugi?ev. Bo treba kar drugo varjanto ubrat... Citiraj
LabiGT Napisano 21. april, 2008 Prijavi Napisano 21. april, 2008 ne ne mar kar prav... jaz jo vcasih tud naseskam pa spet sveti Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 21. april, 2008 Prijavi Napisano 21. april, 2008 ne ne mar kar prav...jaz jo vcasih tud naseskam pa spet sveti Ja,sam je vpra?anje,koga ali kaj ti na?e?ka?. Citiraj
Boss Napisano 22. april, 2008 Prijavi Napisano 22. april, 2008 Ja,sam je vpra?anje,koga ali kaj ti na?e?ka?.......pa kaj se pol sveti. back to topic - ?e je podobno kot pri ?estici potem ima? navodila za razstavljanje opisana tukaj. Citiraj
lesko Napisano 28. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 28. april, 2008 nc se matrat sem ze pogruntal Citiraj bit podgurc je luksuz! ni ga vitamina ?ez liter vina!
sipi Napisano 29. april, 2008 Prijavi Napisano 29. april, 2008 ...pa kaj se pol sveti. back to topic - ?e je podobno kot pri ?estici potem ima? navodila za razstavljanje opisana tukaj. U super stran Boss Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.