Don Napisano 15. maj, 2008 Prijavi Napisano 15. maj, 2008 S pritiskom na gumb do konca odprem okno in ?e ga ?e dalje dr?im motor?ek ?e vedno "jamra". isto se dogaja pri zapiranju. zdej me pa zanima samo, ?e je to normalno ali bi moral kljub pritisnjenemu gumbu motor?ek v obeh skrajnih polo?ajih nehat delovat. Gre se za to, da ne bi ?esa uni?u. A je mogo?e ?lo kak?no varovalo? gre se za MX-3 '98 Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
BOBI Napisano 15. maj, 2008 Prijavi Napisano 15. maj, 2008 pri f-kah je to normalno Citiraj MAZDA POWER
Don Napisano 15. maj, 2008 Avtor Prijavi Napisano 15. maj, 2008 pri f-kah je to normalno I je ?e kdaj to probu neki ?asa dr?at? Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
nisde Napisano 15. maj, 2008 Prijavi Napisano 15. maj, 2008 Ne probavi. Ko je zaprt, je zaprt. Edin ?e bi rd skuru kj Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Marko_mx-3 Napisano 15. maj, 2008 Prijavi Napisano 15. maj, 2008 Motor?ek nima kon?nega stikala in zato ga je treba tudi dr?at da se zapira. ?e bo? pa kej preve? probaval imam pa jaz ?e enega kompletnega v rezervi Citiraj
uklopko Napisano 15. maj, 2008 Prijavi Napisano 15. maj, 2008 Jap tako je nima kon?ne blokade ali stikala kateri bi motor?ku odklopil ?trom Lahko pa naredi? test.................?topaj koliko ?asa bo motor?ek jamral Zdej ko ve? da je ?e en motor nekje na zalogi hec Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Don Napisano 16. maj, 2008 Avtor Prijavi Napisano 16. maj, 2008 A gre kdo tekmovat komu dalj zdr?i? Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
lesko Napisano 17. maj, 2008 Prijavi Napisano 17. maj, 2008 ?e bo? skuru bo? pa na ?gance trajbov Citiraj bit podgurc je luksuz! ni ga vitamina ?ez liter vina!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.