Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

:D vem za eno bg po delih,povej kaj rabis da vidim ce se ma

 

una stikala na voznikovi strani bi koristla , pa sibedah , moj je cist nagnit , pa stabilizator in vijak za njega.

Ce bi bilo kej takega bi blo super :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

    • Če vzamete stanovanjski kredit, ga boste odplačevali 30 let. Če oropate banko, vas iz zapora spustijo čez 10 let.   Spremljajte me za še več finančnih nasvetov...
    • Seveda, rbr izgublja prednost, ferrari in mcl se pridno približujeta, še malo pa bomo imeli lepo stalno boje pri vrhu.   Sej povsod pišejo o tem in komaj čakajo.
    • Ja, res je zanimivo. Ko je bila cela Evropa v recesiji zaradi kovida in je cela Evropa priznavala, da je Slovenija imela zelo dobre ukrepe za blažitev težav, so vsi v Sloveniji kričali, da to ni nobena taka posebnost in da bi katera druga vlada to naredila še boljše. Pa je takrat imela Nemčija ravno tako težave, ampak se Sloveniji ni toliko poznalo. Ko imamo pa visoko inflacijo in težave v gospodarstvu in stavke že pol leta, je pa krivo to, da ima Nemčija težave in ne nesposobna Slovenska vlada.   Itak. Ivan bo kriv za vse, pa tudi, če ni, Robi bo pa odrešenik Slovenije in širše okolice pa tudi če travo pasemo. Ali je mogoče kaj vmes?   Bemtiš, ko tole berem... Saj me boste spravili do tega, da bom na naslednjih volitvah res Janšo volil...
    • Je bil A4 in ne A6 velikost davno nazaj tako da ne paše v to druščino.   Najnovejši pasat je bil razvit pri Škodi. Tako da od sedaj naprej, tudi če kupiš pasata si bolj pameten kot sicer.
    • Tole pa ni pir je pa račun na katerem je verjetno najcenejši pir v Bosni, aja pa coffe z mlekom tudi... 
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.