Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

?ivjo,

se je ?e komu zgodilo da je imel v prtlja?niku vodo? Avto ni bil razbit, moker je ob desni strani tam kjer je spravljena dvigalka. Voda je popolnoma ?ista tako da se mi zdi da od blatnika ne more bit... Se komu sanja kaj nardit?

Lp

Napisano

Pomoje edino spucat jo in ?e se ?e kdaj pojavi pa iskati kje spu??a.

kriza je ker so tapete in se ne vidi...sem res edini s tem problemom :ne vem:
Napisano

mo?no - ponavadi za?ne te? tam kjer prepari kak?na tesnilna guma.

33112_1.png

• 11 mesecev kasneje...
Napisano

?ivjo,

se je ?e komu zgodilo da je imel v prtlja?niku vodo? Avto ni bil razbit, moker je ob desni strani tam kjer je spravljena dvigalka. Voda je popolnoma ?ista tako da se mi zdi da od blatnika ne more bit... Se komu sanja kaj nardit?

Lp

lep pozdrav!! to kar se je tebi zgodilo se je tudi meni zgodilo!!! voda v luknji za dvigalko pa voda v luknji pri rezervnem kolesu!! pa sem peljal na servis kjer sem kupil mazdo pa smo z vodo po strehi zalivali pa ni nikjer priteklo :angry: in vsake toliko ?asa se mi ?e zmeraj napolni!!!!
ZOOM-ZOOM
Napisano

Prerjavel zadnji del? Odstrani plastike pa poglej malo. Ali pa se ule?i pod avto, pa preglej zadevo. Mogo?e mal prepikaj z kak?nim izvija?em...

Tako se je zgodilo kolegu na 323F BJ...

:)
Napisano

Prerjavel zadnji del? Odstrani plastike pa poglej malo. Ali pa se ule?i pod avto, pa preglej zadevo. Mogo?e mal prepikaj z kak?nim izvija?em...

Tako se je zgodilo kolegu na 323F BJ...

ma ni nikjer rijasta!!!! in tudi razbita zadej ni bila tko da nimam pojma kje bi lahko pu??alo!! guma pri kofani je kot nova in pri rezervarju tudi ne pu??a tko da nimam pojma!!! 3x sem peljal na Avto Rent u Novo gorico in mi niso pogruntali:(

ZOOM-ZOOM
Napisano

Kaj pa (?e ma? ?ibedah), je mo?no, da so kanal?ki zabasani, pa se pol voda porazdeli kjer jo je volja! <_<

Sem pa sicer tut sam takoj pomislu da lu?i ne dihtajo okej! :blush:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Kaj pa (?e ma? ?ibedah), je mo?no, da so kanal?ki zabasani, pa se pol voda porazdeli kjer jo je volja! <_<

Sem pa sicer tut sam takoj pomislu da lu?i ne dihtajo okej! :blush:

ja sam kako pride voda v luknjo za dvigalko!!!??? 1x ko smo provali z vodo pos trehi sicer je bil avto na dvori?u ki je malo dvignjeno(klanec) in je voda pritekla z zadnjega paraulta( pa? zadnja stran avtomobila) samo ni nikejr videti kak?e razpoke.....

ZOOM-ZOOM
Napisano

Tudi pri nas je bila voda v prostor?ku pod dvigalko. Sicer ni nikjer nobene luknje. Vodo sem popivnal in zdaj je ?e nekaj ?asa suho. Nimam pa pojma koliko ?asa je bila ta voda notri, kajti ko smo avto kupili, je bil star 9 let. Zdaj ga imamo dobrega pol leta in sem ?ele pred kratkim opazil to vodo. Lahko da je ?e zelo dolgo bila notri, ali pa ne.

Napisano

Tudi pri nas je bila voda v prostor?ku pod dvigalko. Sicer ni nikjer nobene luknje. Vodo sem popivnal in zdaj je ?e nekaj ?asa suho. Nimam pa pojma koliko ?asa je bila ta voda notri, kajti ko smo avto kupili, je bil star 9 let. Zdaj ga imamo dobrega pol leta in sem ?ele pred kratkim opazil to vodo. Lahko da je ?e zelo dolgo bila notri, ali pa ne.

pri meni je isto!! avto sem kupil lansko leto novembra ko je mel 8 let!!! in ?e ?as sem slu?ajno pogledal h rezervni gumi in dvigalki in zagledal vodo!!! in od tiskrat se mi je to ?e parkrat ponovilo ampak ?e nismo ugotovili od kje pride voda noter!!!

ZOOM-ZOOM

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Tole so različni renderji verjetno celo narejeni z AI. Zakaj bi se o tem pogovarjali, ker tole je pač zgolj nabijanje kaj bi bilo, če bi bilo. 
    • Fak, a ti razumeš razliko, kitajska vlada jim plačuje za vsak prodan avto... tudi za tistega, ki gre v izvoz al pa obtiči na ogromnem parkirišču. Za besedo nelojalna konkurenca še nisi slišal? Še ne dolgo nazaj je bil prehod na EV-je označen za ekološko dejasnje, a zdaj ko jih pa kopičijo na parkiriščih, kjer se večina sploh ne bo prodala se pa o ekologiji ne pogovarjamo več. Neverjetno kako so EV fani tako hipokritski glede tega. Izjavljo samo stvari, ki jim gredo v njihov prid pa samo toliko časa kot jim ustreza. Dvolično do konca.   Kitajci so vso začetno znanje enostavno pokradli, skopirali, sicer veliko po neumnosti in pohlepu zahoda. Ampak vseeno, to so amoralna bitja. Zdaj pa vse viške denarja, ki ga na začetku niso porabili za razvoj lahko uporabijo v nadgradnjo obstoječih tehnologij in v trgovski vojni proti tistim, ki so jim omogočili tak razcvet. Lepo se vidi kako capljajo pri ICE motorjih za zahodnimi izdelki, a pri EV-jih pa so seveda spredaj, ker tukaj je bilo najlažje zahod prehitet, ker smo praktično vsi štartali skoraj iz istega izhodišča a kitajci so imeli veliko prednost saj imajo rude, litij, redke zemlje na razpolago v takih količinah, da lahko enostavno zajebejo vse.    Seveda gorijo tudi Evropski hibridi in EV-ji, ker so ... pazi zdaj to... večinoma baterije narejene kje?    Pa še nekaj - kitajski avti so narejeni za življensko dobo 5-7 let.  Tako kot vse ostale kitajske stvari. Ne zanima jih servisna mreža, ne zanima jih aftersale usluga. Izdelke tako hitro menjajo, da rezervnih delov po nekaj letih praktično ni za dobit.    Sicer pa... probaj pa ne pozabit poročat kako je šlo po 5 letih lastništva kitajca.    
    • Če bo res takšna potem začnem redno igrati loto....  ali pa se bo moja boljša polovica začela prodajati, HE HE HE
    • Jah, Boss, tole "politično" jamranje v stilu "Kitajci so grdi", pa spet ne bo pilo vode. So vseh sort, tako kot tudi Američani, Slovenci, Evropejci.   Bom komentiral samo avtomobilsko industrijo. Kitajci so naredili načrt delati najboljše EV za dosego svetovne prevlade. In jim prekleto dobro kaže. Evropska avtomobilska industrija se bo morala pa zamisliti in krepko pljuniti v roke, ker tole precenjeno plastiko in pokvarljive avte, ki jih delajo po tekočem traku, tudi ne bodo mogli več vsakemu Janezku prodati. Jaz zase ne morem več 100 % reči, da kitajskega avtomobila pa nikoli ne bom kupil. Če bi izbiral ta hip, bi verjetno izbral kitajski avto, vsi očitki gor ali dol.   Prav zjutraj sem se spomnil na zgornji video, ko sem se peljal po gorenjski avtocesti v Ljubljano. In je bila kolona, ker se je en mojster z VW ID.7 zagozdil v prikolico tovornjaka. Pol havbe harmonike ... Zdaj ne vem, ali je računal na "vsemogočnega" avtopilota, tudi zračne blazine ne vem, če so bile odprte ... Skratka, stvari, ki so opisane v videu, se dogajajo dobesedno vsem proizvajalcem vozil.   Gorijo tudi evropski EV, ICE in še posebej hibridi. Na parkiriščih po Evropi se tudi kopičijo EU-avti. Neregistrirani in registrirani. Finte z eno- ali nekajdnevnimi registracijami pa so Kitajci pobrali prav od Evrope, ki je začela s to prakso. Še pri nas najdeš znamke, ki so delale več kot tretjino prodaje na tak način - enodnevna registracija, potem pa izvoz rabljenega s popustom iz države.   Imamo Slovenci lep pregovor - le čevlje sodi naj kopitar.
    • zakaj mi ni glih vseeno, ko @Slivka omenja lopato, ki bi jo rad sprobal na meni    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.