mirkot Napisano 25. avgust, 2008 Prijavi Napisano 25. avgust, 2008 Imam Mazdo 6, '04, 100kW/136KM, diesel in me v kratkem ?aka servis pri 100.000km. Zanima me kaj se menja pri teh km in kje naj kupim dele in katero olje da bo najceneje. Servis nameravam opraviti v A-cosmos (Gama) v BTCju, ker sem bil zadovljen s fanti, kar sem imel opravk z njimi doslej. Rad bi sam nabral dele, ki se menjajo, ker menim da jih dobim ceneje kot so na servisu. LP Citiraj
pagat Napisano 25. avgust, 2008 Prijavi Napisano 25. avgust, 2008 Kolikor vem "navadni" servis, veliki je pri 120kkm. kaj to?no menjajo, pa ne vem, verjetno olje, filtre, ... Citiraj
LabiGT Napisano 25. avgust, 2008 Prijavi Napisano 25. avgust, 2008 ce kaj pomaga: http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=2326&hl= Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mirkot Napisano 2. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 2. september, 2008 Danes sem imel servis v BTCju na 100.000km. V priponki ra?un.M6_100.000km.pdf Citiraj
Alex Napisano 2. september, 2008 Prijavi Napisano 2. september, 2008 Danes sem imel servis v BTCju na 100.000km. V priponki ra?un. ...80? delo?? ?e bi vsi ra?unali toliko na uro. Citiraj
sdspecy Napisano 3. september, 2008 Prijavi Napisano 3. september, 2008 Danes sem imel servis v BTCju na 100.000km. V priponki ra?un. ...in filter cvetnega prahu 32?? WTF? A ni to filter, ki pride spodi pod predal pri sovozniku (filter klime?) Vidim, da vlivajo Castrola v menjalnik Citiraj Lp, D
Carr Napisano 4. september, 2008 Prijavi Napisano 4. september, 2008 Danes sem imel servis v BTCju na 100.000km. V priponki ra?un. Poleg cene urne postavke (avtomehani?na dela) bi se dalo tud vpra?at, zakaj zaboga so rabili dobri 2 uri za menjavo olja, filtrov in prednjih plo??ic . Sosed je dober mehanik in takle servis opravi v dobre pol ure . LP A Citiraj Nikad ne veruj ?eni, koja la?e. Bog daj neumnim pamet, nam pa denar...
sdspecy Napisano 5. september, 2008 Prijavi Napisano 5. september, 2008 Poleg cene urne postavke (avtomehani?na dela) bi se dalo tud vpra?at, zakaj zaboga so rabili dobri 2 uri za menjavo olja, filtrov in prednjih plo??ic . Sosed je dober mehanik in takle servis opravi v dobre pol ure . LP A ker vzamejo kr "po?ez", manj kot 2 ure ?e tk sploh nism na nobenem ra?unu vidu...se jim "ne spla?a" Citiraj Lp, D
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.