Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
V janem sektorju vemo,kako je...sklepam,da ni lih nek sposoben programer,ali se mu ne da,če je v javnem sektorju. Pa,a dela sobote,nedelje,praznike,na terenu,nočno vsak drug šiht...bi prej rekel,da "je lahko z copati v službi"-drži?...pa če se kaj zmoti...a je komu kaj hudega...se lahko zmoti?!!! Niti približno ne moreš ta dva poklica primerjati. Sem že pisal-2300€ neto z vsemi dodatki za nočne,sobote,nedelje,praznike,terenca,stalnost,napredovanjem,prevozom in malico...a to je fajn plača za strojevodjo z takim stažem pred penzionom? Z izpiti za 10 serij-od starih "škrpet" do najnovejših serij,stroji za 6 milijonov € in več,da se o potnikih in tovoru ne pogovarjamo,vozim po celi Sloveniji od Kopra,Sežane,Šapjan,Jesenic,Dobove,Maribora vse glavne proge pretežno potniške vlake,pa tudi tovorne...ne me jebat...pa ne bom začel še o odgovornosti itd... @g.Wankel pa daj še ti vse na mizo,k si zmeraj tako...nevoščljiv.
-
Tole sem pa videl že nekje drugje. Zgleda na veliko kroži okrog. Kateri avto je to? Pa zanimivo, da je baterijo tako hitro prebil...
-
Jaz vem da strojevodja, ki ga jaz poznam, zasluži več kot programer. Pa ne pozabit na benificiran staž 😉 Tudi več kot dober programer v javnem sektorju.
-
Ti je pa lahko v uteho, ker ti je rekel, da si verjetno mulc. To je dobro. 😉 Vse bolj me spominja na Dragota.
-