Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Še dobro, da pod “pol” ni napisala “sjeverni”
    • Danes ene sodelavke ni bilo v službo. Kasneje zvem, da je na bolniški. Pravkar sem govoril z njo in mi razlaga: - "So rekli shujšaj, hodi v hribe, boš koga spoznala. Pa sem šla. Spoznala sem dva bolničarja, kardiologa, nevrokirurga... Malo je še manjkalo, pa bi še svetga Petra spoznala..."
    • Ja, "luda kuča" bi rekli na balkanu.... 
    • Kaka bo razsodba? Da moraš plačati tistih 50€ in še sodne stroške poleg.   Prometna signalizacija je jasna: do 90 minut zastonj, drugače plačuješ toliko na uro. Briga sodnika, a si prekoračil, ker si v Lidlu obstal na pokvarjenih tekočih stopnicah in so te morali gasilci reševati, a si polnil električno vozilo, al so te pa na poti v Lidl ugrabili vesoljci in do Lidla sploh prišel nisi. Tam si bil več kot 90 minut, zato moraš plačat.    Udarec s kladivom.   Naslednji.    
    • Če skrajšamo, na Lidl parkiriščih pač moraš obrnit avto na vsako uro petindvajset.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.