Zemir in Boss
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ja, 2.5 porabi več od 2.0, G več od X. Udobje se plača. Zadnjič sem imel namen kupiti M2 G115 Revolution top, letnik 2018, imela je 32.000 km, 1. lastnik. In bela. Pa sem po nekaj 100 m preizkušanja ugotovil, da to ni to in bom gledal za Mazdo 3 G120. Zame neprimerno boljši avto.
-
Ja verjetno bo treba odbiti 70k, da bo top zadeva. Če bi avto v roku 2 let padel na 40k, bi me zanimal, ker je dober paket, pa sem vedno vpil, da BMW ne bo pri hiši.
-
Mi smo imeli na preizkušnji mini-dinota z ročnim menjalnikom. Non 4x4. Razlika na enaki poti, enaka hitrost je bila cca 1 liter. Vedeti moramo,da x motor deluje po podobnem principu kot dizel motor. Od tod je normalno ,da je tudi manjša poraba. Primerjal sem porabo cx30 z 6-ko dizelco (ok,6-ka je večja in težja) in je poraba vedno (na enakih poteh) približno enaka. Po mestu pa jo cx 30 celo šiša z manjšo porabo.
-
Zato pa sem vzel 16" in nekaj privarčeval tudi na gumah. Na prejšnjem avtu sem tudi imel 16" pozimi in 18" poleti. Pa 16" platišča so imela plastične pokrove. 😄 Torej običajna jeklena platišča. ----- Kakšna je razlika v končni hitrosti med X186 in G140, nisem gledal...? LP
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.