Boss Napisano 24. november, 2008 Prijavi Napisano 24. november, 2008 skor tolk lepa kot ?estka Citiraj
suicidal Napisano 24. november, 2008 Prijavi Napisano 24. november, 2008 od strani mi malo vle?e na RX-8, sprednja hauba pa malo na Reno-je (ne vem prav katere). Druga?e pa sem ?e napisal, mala Mazda 6. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Boss Napisano 25. november, 2008 Prijavi Napisano 25. november, 2008 Ampak res spredaj mal na tanovo Laguno vle?e. Evo Mazda je zdaj Renault in ker je ta v ?lahti z Nissanom se pri tem najbolj smeji Symonu Citiraj
LIX GT2 Napisano 25. november, 2008 Prijavi Napisano 25. november, 2008 men je kr dobra..pa ziher bi jo mel raj? kokr pa golfovga fauweja Citiraj ?e nebi blo heca nebi blo otrok
Nathan Napisano 26. november, 2008 Prijavi Napisano 26. november, 2008 Medtem, ko jaz ?akam na "staro" mazdo...bodo decembra predstavili novo trojko tukaj je ?e ?lanek iz rtvja... Citiraj Lp Nathan Blog - nathan.si Flickr - Gallery
Marko_mx-3 Napisano 26. november, 2008 Prijavi Napisano 26. november, 2008 Tema ?e obstaja! http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=4178&st=0 Citiraj
KAALman Napisano 26. november, 2008 Prijavi Napisano 26. november, 2008 Dovolil sem si zdru?it teme Citiraj LP KAALman
Grega_ Napisano 26. november, 2008 Prijavi Napisano 26. november, 2008 Matr je huda, bo treba ?ez kak?ne dve leti menjat staro za novo rabljeno, najraje po remaku ko bodo popravili morebitne porodne te?ave avtomobila ?e bo osnovna res okoli 17t EUR, bo po mojem mnenju za kak?no s solidnim motorjem in solidno opremo od?teti okoli 20-22t EUR. :ne vem: Citiraj
LabiGT Napisano 26. november, 2008 Prijavi Napisano 26. november, 2008 (urejeno) moram rec, da mi je bolj vsec kot 6... zdaj sam treba cakat da vidim kako se pelje... aja pa jasno cakat na 4 vratno verzijo Popravljeno 26. november, 2008 od LabiGT Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 26. november, 2008 Prijavi Napisano 26. november, 2008 Cool tale kratka verzija. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
suicidal Napisano 27. november, 2008 Prijavi Napisano 27. november, 2008 Mnogo prevelik ?rn flek na sprednji maski - a la Pi?o wanna be. Ni mi nekaj v?e?, ?al. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
suicidal Napisano 29. november, 2008 Prijavi Napisano 29. november, 2008 Mazda 3, 5 vrat - SiOL Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Alex Napisano 30. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 30. november, 2008 je suicidal napisal: Mazda 3, 5 vrat - SiOL Samo res sprednja odprtina malo spominja na kak?no 308-ko. Citiraj
grasales Napisano 30. november, 2008 Prijavi Napisano 30. november, 2008 poz! Mater, ravno se ogrevam za menjavo mojga voza za MPS, pol pa mi to nardijo. Zgleda bom kar ?akal na konec naslednjega leta. mamicujimjebem.press Imam pa ob?utek da bo morilska za videt. ?e ne pa bom ob prehodu v salonih iz stare na novo, probal dobit kak?no mps iz stare zaloge. lp, Ale?. Citiraj
Grega_ Napisano 3. december, 2008 Prijavi Napisano 3. december, 2008 Evole, kon?no malo bolj konkretne slike , mi nekam zelo izbuljeno zgledajo zadnje lu?i. http://www.siol.net/Avtomoto/Predstavitve/...12/Mazda_3.aspx Citiraj
Boss Napisano 3. december, 2008 Prijavi Napisano 3. december, 2008 limuzina je bistveno bolj skladna in lep?a Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 3. december, 2008 Prijavi Napisano 3. december, 2008 Notri je kar v?e?na, samo tista dvojna armaturka pa mi ni v?e?. Kaj sopotnike briga kolk voznik divja Citiraj
grasales Napisano 3. december, 2008 Prijavi Napisano 3. december, 2008 Na slikah je videti kar solidno: lp, Ale?. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 3. december, 2008 Prijavi Napisano 3. december, 2008 Spredaj res preve? sli?i na pe?oje Citiraj
poky Napisano 3. december, 2008 Prijavi Napisano 3. december, 2008 Zadaj pa na aktualni model...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 3. december, 2008 Prijavi Napisano 3. december, 2008 je Marko_mx-3 napisal: Notri je kar v?e?na, samo tista dvojna armaturka pa mi ni v?e?. Kaj sopotnike briga kolk voznik divja a si ti kej pil... kje vidi? dvojno armaturko ? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 3. december, 2008 Prijavi Napisano 3. december, 2008 je Boss napisal: a si ti kej pil... kje vidi? dvojno armaturko ? A ni tole dovojna armatura? Zgornji del posebej, pa ?e pri vozniku posebej? Citiraj
Boss Napisano 3. december, 2008 Prijavi Napisano 3. december, 2008 Ma zgoraj ni ?tevcev ampak samo tisti displey, ki ti pove za klimo, postajo na radiju in BC. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.