YavarYe X6V6 Napisano 27. november, 2008 Prijavi Napisano 27. november, 2008 ?ist hudo, veriga namesto zobatega jermena, pa ?e ena odmi?na gred poganja drugo, to so prvzeli od V6 Bencinskega motorja. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 28. november, 2008 Prijavi Napisano 28. november, 2008 Najvecja pridobitev je to da dizel pase v CX-7, in je najavljen za 2009. Veliko ljudi se je obrnilo pri sedmici ker ni bilo te opcije, in mazda se je morala zmigat mal. Ampak 260 konjev na zelenca je le 260 konjev...trga gate. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 28. november, 2008 Prijavi Napisano 28. november, 2008 je jures napisal: Ampak 260 konjev na zelenca je le 260 konjev...trga gate. Pol ima? kar nekaj dodatnih stro?kov, ker o?itno je poraba gat kr huda. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOJČ Napisano 28. november, 2008 Prijavi Napisano 28. november, 2008 je YavarYe X6V6 napisal: Pol ima? kar nekaj dodatnih stro?kov, ker o?itno je poraba gat kr huda. A ni pol bol? kr brez bit...? :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
jures Napisano 28. november, 2008 Prijavi Napisano 28. november, 2008 je YavarYe X6V6 napisal: Pol ima? kar nekaj dodatnih stro?kov, ker o?itno je poraba gat kr huda. Predelan na plin, stane me tok ko kak clio, performanse iste!! En tank 60L me pride 32?, predelava se pa povrne po 12 mesecih....(1100?) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 28. november, 2008 Prijavi Napisano 28. november, 2008 je jures napisal: Predelan na plin, stane me tok ko kak clio, performanse iste!! Kaj ? performanse iste ko kak Clio? hehe Citiraj
jures Napisano 28. november, 2008 Prijavi Napisano 28. november, 2008 je Boss napisal: Kaj ? performanse iste ko kak Clio? hehe Ha ha dobra... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.