igor_mm Napisano 2. marec, 2009 Prijavi Napisano 2. marec, 2009 Sicer obe kartici delujeta dobro...a vseeno skozi gori rde? (KEY), tudi med vo?njo... Obstaja ?e kak?na druga re?itev kot menjava modula za kartico? Citiraj
jures Napisano 2. marec, 2009 Prijavi Napisano 2. marec, 2009 Sicer obe kartici delujeta dobro...a vseeno skozi gori rde? (KEY), tudi med vo?njo... Obstaja ?e kak?na druga re?itev kot menjava modula za kartico? A ne pise v navodilih da je to lahko tudi low battery? Nisem preprican...mojo sem prodal pa ne morem pogledat... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
igor_mm Napisano 2. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 2. marec, 2009 A ne pise v navodilih da je to lahko tudi low battery? Nisem preprican...mojo sem prodal pa ne morem pogledat... Sem ?e poskuso pa ne pomaga... Citiraj
jures Napisano 3. marec, 2009 Prijavi Napisano 3. marec, 2009 Sem ?e poskuso pa ne pomaga... ?e ti vse dela, je samo neka butasta napaka....si vprasal servis? Je v garanciji?Lahko da se samo ne vohata kartica in sistem.... Bodi sre?en, tukaj berem da sploh ?tartat ne morejo..:) http://forum.mazda6club.com/index.php?show...p;#entry1491323 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.