Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Ej ti se pa kar precej obremenjuješ. Meni se olje segreje na 110-120. Sem še vedno živ.
    • Če bi bil pol-najsodobnejši orjak, potem ja.
    • A še komu škripajo bremze pri parkiranju ali ustavljanju pa ko popuščaš bremzo? Meni ob vsakem pranju ali ko je mokro ps tudi sedaj ko je bilo suho nenormalno škripajo ko popuščam bremzo ali ob parkiranju...    Že od novega.  Imam pa ponovno vprašanje glede temperature olja.    Danes sem spremljal in je bila zjutraj kljub 35km dolgi poti (in klancem) temperatura olja 70-75c. Zadnjih par km pa je poskočila na 80c.    Do sedaj so vsi avtomobili dosegli vsaj 85c vedno. Po večini na 90c   Ta pa ne in me skrbi da je kaj narobe...
    • Enkrat nekoč, davno že tega, smo imeli debato, a lahko traktorji tankajo kurilno olje. Vsi ste mi takrat razlagali, da ne, ker neki inšpektorji to pregledujejo in lahko zaplenijo traktor ter da kurilno olje ni enakovredno nafti in tako dalje...   Danes pa na Petrolu naletim na tole:       A lahko potemtakem v BTjca, ki je napol trahtr, tankam polovico kurilnega olja?           Če se kdo želi prepričat, da tole ni izdelek umetne inteligence: benzinska črpalka Petrol v Martjancih.
    • povej več mišelin so odlične gume za led, sneg, za naše razmere pa raje kaj drugega?
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.