nusyka
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl... Policija razkrila, kaj je zasegla v romskem naselju Žabjak WWW.ZURNAL24.SI Med hišnimi preiskavami v romskem naselju Žabjak je policija zasegla več orožja pri štirih osumljencih za incident prejšnji teden. Če sem prav razumel, so našli strelno orožje. In če sem prav razumel, nihče od osumljenih ni pridržan. In zakaj ne? A ni od nekdaj veljalo: boljše drži ga kot pa lovi ga. Tam ga imajo, najdejo orožje, mu razložijo, da ko bo pravnomočno obsojen, v zaporu ne bo več kot 13 let, nato mu rečejo: "malo počakaj, lepo se imej, pridemo kasneje pote" in odidejo. A resno pričakujejo, da bodo osumljenci zdaj tam lepo čičali in čakali? Ne zastopm, prou res da ne...
-
No očitno sem imel spet prav. Zdaj PU NM išče odgovornost pri lastniku lokala in ne pri sebi pa čeprav je bil incident na javnem mestu. Kako predvidljivo. https://www.zurnal24.si/slovenija/aco-umiral-pristojen-nihce-policija-krivi-organizatorja-ta-se-krivde-otepa-449518
-
vsegrad velikokrat zavijemo po marsikaj ker je lokalna trgovina, vse pohvale res, imajo svašta pa tudi na mašinca.si sem že naročal, sploh tele potrošne stvari (za brusilko, sabljasto žago) sedaj + bosch prodeals akcija velja also po pošti je prispel bosch pulover za nagrado, paše kot ulit, zaenkrat sproban samo za sprehode
-
Slučajno naletim na en star članek in ko sem ga prebral, sem začel premišljevati: če bi pri nas imeli tak sistem, bi morali policaji meni plačati kakšnih 10.000€...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.