Skoči na vsebino

Bicikl serviser

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

?io!

?e ma kdo kak?no telefonsko od serviserja, ki ugodno "spravi v red" bicikle. V nasprotnem primeru, ?e bi me "ogulu", se mi jasno starga skreta ne izpla?a skup sestavlat, ampak raj? iz njega se?vasat spomenik, kak?no moderno skulpturo! <_<:hohoho:

Lokacija pa naj bi bila nekak LJ in okolica kakih 20 km max.! :danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Sam da ni pol on Zvitorepec (da me oguli), ki se bo hotu Guliko?i ma??evat za prigode iz stripov! <_<:D

Napisano

sej kolo pa ja bos znal sam rihtat?

Kaj pa,?e je razstavljeno na prafaktorje? :D

Napisano

eto vrjetn dans pokli?m Lakotnika! :P

Napisano

Ve ?e kdo mogo? za kakga podobnga serviserja w celju/okolica? rabim enga, d mi prestave porihta na Feltu. Pa po mo?nosti, d ni kk tak as k tazadn, k sm mu pelala bicikl..mi tk zrihtu prestave, d mi je daw desno prestawno ro?ko na levo stran, leve mi pa sploh menju ni, k je "bla ?e ?ist w redu".. ?zmeden? ej, tolk sm bla ?okirana, d sm sam popakala bicikl & ga pelala domow.. :blink: Sm rabla dva tedna, d sm k seb pr?la & jezna ratala :angry2::vskalo:

What goes around..comes around..
Napisano

Ve ?e kdo mogo? za kakga podobnga serviserja w celju/okolica? rabim enga, d mi prestave porihta na Feltu. Pa po mo?nosti, d ni kk tak as k tazadn, k sm mu pelala bicikl..mi tk zrihtu prestave, d mi je daw desno prestawno ro?ko na levo stran, leve mi pa sploh menju ni, k je "bla ?e ?ist w redu".. ?zmeden? ej, tolk sm bla ?okirana, d sm sam popakala bicikl & ga pelala domow.. :blink: Sm rabla dva tedna, d sm k seb pr?la & jezna ratala :angry2::vskalo:

jz svojga sam porihtam k sm delu v giga pa vem kk pa kj..

kaj ti preskakuje menjalnik v vi?je al pa ni?je?

If in doubt, flat out... 

Napisano

Jah zdj kr wse bl k ne preskakuje..w bistvu mi je ta idiot nardiw kr awtomatika :excl:

haha :D ma? P R N D 1 2 3 :D

za vikend mam ?a? pa lakh popedenam kr tko usput ;)

If in doubt, flat out... 

Napisano

haha :D ma? P R N D 1 2 3 :D

za vikend mam ?a? pa lakh popedenam kr tko usput ;)

eemmm..usput... :unsure: ..oprosti za nehvale?nost, sam to je on tazadn tut reku sramezljiv

Napisano

eemmm..usput... :unsure: ..oprosti za nehvale?nost, sam to je on tazadn tut reku sramezljiv

no pol pa prid k men v LJ se bom ukvarjal s tabo cel vikend :P

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

no pol pa prid k men v LJ se bom ukvarjal s tabo cel vikend :P

Za sebe znam sama poskrbet, hvala..rabim enga, k bo porihtu mojga Feltija

Napisano
:D pa jz ne obra?am menjalnika :D vse se da po?timat sam z enim vijakom, ki ga zgleda majster ne pozna..

If in doubt, flat out... 

Napisano

slika, video,..? ker ti ne verjamemo :D

:hohoho: :hohoho: Labisan.... bo? Barbaro ustra?u ?e preden se bo navadila na nov username..... jaooo..... :dudek:

:aaaaa: :aaaaa:

P.S. Roko na srce... tudi jaz ne verjamem....... torej.... slike? Video? :D :D :D :D

Feel free....

Napisano

:hohoho: :hohoho: Labisan.... bo? Barbaro ustra?u ?e preden se bo navadila na nov username..... jaooo..... :dudek:

:aaaaa: :aaaaa:

P.S. Roko na srce... tudi jaz ne verjamem....... torej.... slike? Video? :D

ti pa n? bolj?i... kritizira? druge sam pa isto sranje nardi?... pack ej.. sam ?e poky manjka pa ste pravi na kupu :D<_<

If in doubt, flat out... 

Napisano

Joj, fantje, no <_< ...djte mal vn na d? stopit, d se ohladite.. :glare: moji videi, slikce in podobn material je prefajn za kr delit okrog ;) .

qwerty: ? si mew w mislih ona dva vija?ka, to tut jst poznam. ampak dejstvo je, d je treba zdj pa? obe menjalni ro?ki menjat..sicer pa-mogo? bi lohk to sama porihtala.. B)

Napisano

Joj, fantje, no <_< ...djte mal vn na d? stopit, d se ohladite.. :glare: moji videi, slikce in podobn material je prefajn za kr delit okrog ;) .

qwerty: ? si mew w mislih ona dva vija?ka, to tut jst poznam. ampak dejstvo je, d je treba zdj pa? obe menjalni ro?ki menjat..sicer pa-mogo? bi lohk to sama porihtala.. B)

a prav okol ti jih je obrnu??? <_<

If in doubt, flat out... 

Napisano

jah, novo desno ro?ko je daw na levo stran.

na desni strani pa sploh ni n? menju.. :glare:

ja pa fak...

kupi ?e eno levo novo pa obrni ;)

If in doubt, flat out... 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.