Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Po dolgem času živijo vsem. Ena fotka vredna objave. Verjetno marsikdo pozna avto na levi, ampak ... Ga je že kdo videl v živo? Še zaposleni v Lamborghini muzeju se je čudil, da sem ga videl v živo.
-
Si poskusil prej nadgraditi z "uradno verzijo"? Moj potek je bil: - poskusil z naviextras toolboxom iz mazdine strani( ni zaznalo kartice) - iščem rešitev pri mazdi (kao, da je lahko kriv čitalnik kartice) - ponovim vajo na prenosniku (isto) - na netu iščem " why won't mazda toolbox detect SD card in my 2025 CX-30" - na nekem forumu najdem zgornji link( obstaja verzija 2.0, ki jo mazda ne objavi na svoji trani). - downloadam toolbox, ki se mi je zdel malo sketchi, ki pa dela. - zajebavam se ure in obupujem - prenesem v vozilo in opravim testno vožnjo 😁
-
Od Magoče CX-30 · Napisano
Nič ne zajebava samo traja.Lansko leto, ko sem 1 updejtal, sem pustil prižgano čez noč 😃 -
Te kaj zajebava? Kaseneje sem videl, da v navodilih piše( traja do 360 min pri internetni histrosti 30 Mbps. Upam, da nisi kaj prekinjal, da bi zjebal SD kartico.
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)