Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

na linku od foruma sem bral, da bi naj delala tudi na navadnih navigacijah brez touchscreena. Poiskusit ni greh:) sem pri 14 filu:( jih je ?e kar nekaj

javim kako se bo izteklo

Dela... saj je YavarYe X6V6 napisal... sva danes probala v njegovi MPSki :) ...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Dela... saj je YavarYe X6V6 napisal... sva danes probala v njegovi MPSki :) ...

zdaj sem prenesel vse fajle, ampak nisem ziher da so vsi. Imam jih od part001 do part067. ko poskusim odpakirat mi pri west javi da kao ni prava dol?ina fajlov. East pa mi ne dela v navigaciji. A je kak firm upgrade tut potrebno naredit? Moja navigacija je SDAL, kak?no ima? yavar?
Napisano

zdaj sem prenesel vse fajle, ampak nisem ziher da so vsi. Imam jih od part001 do part067. ko poskusim odpakirat mi pri west javi da kao ni prava dol?ina fajlov. East pa mi ne dela v navigaciji. A je kak firm upgrade tut potrebno naredit? Moja navigacija je SDAL, kak?no ima? yavar?

Denso, to je od letnika 2005 naprej.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Denso, to je od letnika 205 naprej.

so pa zacel z navigacija...hahahahaha..tradicija ze 1805 let...mal heca

www.trziskisladoled.si

Napisano

Sem popravu na 2005.

Sem pa tudi testiral na mazdi 5 letnik 2007 in dela. :danzoman:

• 2 meseca kasneje...
Napisano

Nekaj ?asa nisem prebiral debat o navigaciji v Mazdi 6, zdaj pa ugotavljam, da se nekaj premika v pravo smer.

Mojstri, moja Mazda 6, 2005 ima navigacijo Navteq, SDAL - jo je torej mo?no nadgraditi tudi z novimi kartami in predvsem s Slovenijo in Vzhodno Evropo? Kako?

Vnaprej hvala za odgovore!

Pozdrav!

• 5 mesecev kasneje...
Napisano

Imam kolega, ki oporablja serijsko navigacijo NAVTEQ in ima edino opcijo, da nalo?i nove karte prek CD in ga zanima, ?e je kaka opcija, da se da te karte dobit kaj ceneje, ker uradno mo ponujajo na servisu celotno Evropo za 260,00 EUR, ?e pa kdo koga pozna ali pozna, da bi se dalo do kart priti brezpla?no pa ?e toliko bolje.

Hvala za pomo? in trdu ?e v naprej.

Napisano

http://www.navigation.com/is-bin/INTERSHOP...igationMenu=YES

To bo kar cena....pa ?e bohve kaka je Slovenija - o?itno jo ?e ni

Za ta denar naj da aftermarket not in Igo8, bluetooth, DVD, TV, GPS....

Sam eno vpra?anje, jures, kaj pa ker to je ?e serijska navigacija (vgrajena) poleg tega pa mu podpira samo CD opcijo? Pa ta varjanta, ki jo predlaga? je tudi mo?nost vgradnje v ?e na mesto serijske navigacije, seveda ob opciji, da se stara odstrani, pa ali je to kon?na cena z delom in vse ostalo? Pa moja izku?nja z IGO navigacijo prvo verzijo je slaba, ?ez pol leta je za?ela kar naprej zmrzovat.

• 4 tedne kasneje...
Napisano

Kdo me je prosil za DVD navigacijo za mazdo6 letnik do 2005 ?

Js sem pozabil, kdo je bil. :blush::blush::blush:

Kdor je bil naj me po?lje ZS, ker ima DVD zanj.

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Kaj ima? kak nov dvd s kartami za SLO?

Ne. :(

Napisano

kaj pa kaj za mazdo 5 letnik 2006, ima kdo kaj za pokrit navigacijo v slo in ostalo.

Sem blizu italije tako da vse dela samo slo ne ;)

Zo pa imam, ?e rabi? povej, slo dela bp, razen po lokavcu pa se zapleza. :blush:

Napisano

Teorija kako nahackat denso navigagijo + navteq mape (M6 letnik 2006; ni touchscreen, zaslon navigacije vgrajen v sredinski predal pod ?ipo; v predalu za rokavice glavna enota kamor da? DVD; na DVDju so datoteke s kon?nico .kwi):

"I think, there is no official update disk from Mazda. But, since Mazda Navigation system uses the same map format as Toyota and Lexus, it is theoretically possible to create an update disk for our navigation using latest Toyota maps.

As far as I know, all maps are recorded in so-called Kiwi format (KWI file extension).

After digging related websites, I found the following information: the map data is actually stored in ALLDATA.KWI, INDEXDAT.KWI and IDX folder.

So, the procedure could be the following:

1) Create an ISO image from the original DVD and mount it using one of the tools available.

2) Purchase or download Toyota Nav. Update disk and copy files, mentioned above to the mounted ISO image.

3) Record this ISO on DVD-DL disk.

Also, it seems, like LOADING.KWI is responsible for that annoying "I agree" screen, so we could find a way to disable it."

vir:

http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.p...36437948dea10d1

Imam v SLO delujo?o verzijo map 2006, ki sem jo dobil od enega mad?ara.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• @Bini uživaj 👍
    • Mnja.  FIS pravi, da jih ni dal nekomu v roko, ki bi jih držal ali pa v stojalo.   In to je njihov odgovor. Ker ga je takega podal delegat, ki gleda opremo. Predskakalec ni nič vredn. Je isto, kot če me policajki ustavita čez oranžno. Pa smo trije prepričani, da je bila oranž. Teta trdi rdeča. Prodaj na sodišče. Uradna oseba je nad fizično. Pa dobiš pike za rdečo....   Kdo je gledal, ve, da je bil prvi komentar, da tistega ni bilo, ki bi moral držati.
    • Kaj ni bila to neka 'kontrolna kabina'? Se pravi, ni bilo 'neko odlagališče'...
    • Lekcija pred OI. Samo to je to. Pa škoda. Kamere pa ravno tam menda ni bilo. Če neko odlagališče ali pa človek, ki drži smuči ni urejen s strani organizatorja, potem je vse skupaj ena šlamparija. Tisti, ki smuča pa ve, da tiste smuči, ki jih pokonci postaviš nekam, nikoli dolgo ne ostanejo pokonci.
    • Pa kolikor jaz razumem, je osnovna protikorozijska zaščita izvedena v tovarni. Ker brez tega sigurno ni izvedeno, se izvede pred barvanjem. Medtem, ko se tukaj in v videu pogovarja o dodatnem konzerviranju ali zaščiti z voskom. To so nekateri včasih celo sami dodatno mazali ali špricali 😁. To pa ni osnovna zaščita, ampak kot razumem dodatna zaščita. To pa verjetno res ni iz tovarne.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.