PeGo Napisano 17. junij, 2009 Prijavi Napisano 17. junij, 2009 No pa smo pri naslednjem problemu. Ugotovil sem, da so za?ela zadnja desna vrata spodaj rjavet. Je sicer na za?etku ali ipak. Nasvet: se da kako brez ve?jih stro?ko to nekako zaustavit? M6, letnik 2003 P.S. Jaz sem pa menda ?e vse serijske napake na svoji mazdi odkril Citiraj
LabiGT Napisano 17. junij, 2009 Prijavi Napisano 17. junij, 2009 P.S. Jaz sem pa menda ?e vse serijske napake na svoji mazdi odkril mas pravi letnik za to sicer pa tvoj problem brezplacno popravijo na mazdi (vsaj pri men je tako) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Jest Napisano 18. junij, 2009 Prijavi Napisano 18. junij, 2009 mas pravi letnik za to sicer pa tvoj problem brezplacno popravijo na mazdi (vsaj pri men je tako) TOcno tako... meni so tudi postimali, preden sem so prodal naprej... Menjava zadnjih blatnikov ... Mislim pa, da je pogoj za garnacijsko porpavilo,d a je bila Mazda redno servisirana pri pooblascenem serviserju... ceprav se je tudi ze pisalo, da to ne drzi... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
YavarYe X6V6 Napisano 18. junij, 2009 Prijavi Napisano 18. junij, 2009 Na servis in ti bodo to zrihtali zastonj. PS. Samo ne na kak gorenjski servis. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
miki Napisano 18. junij, 2009 Prijavi Napisano 18. junij, 2009 Na servis in ti bodo to zrihtali zastonj.PS. Samo ne na kak gorenjski servis. pa si ti ze bil kdaj na kakem ljubljanskem servisu, ker mene so totalno razocaral Citiraj
LabiGT Napisano 18. junij, 2009 Prijavi Napisano 18. junij, 2009 pa si ti ze bil kdaj na kakem ljubljanskem servisu, ker mene so totalno razocaral jaz nimam pripombsam pohvale Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 19. junij, 2009 Prijavi Napisano 19. junij, 2009 pa si ti ze bil kdaj na kakem ljubljanskem servisu, ker mene so totalno razocaral Ne sem bil pa na gorenjskem in bodo tretji? za sabo popravlal, ker vsaki? naredijo za en kurc. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
sdspecy Napisano 9. julij, 2009 Prijavi Napisano 9. julij, 2009 Ne sem bil pa na gorenjskem in bodo tretji? za sabo popravlal, ker vsaki? naredijo za en kurc. Ma? v mislih kaj na M iz KR?Tam bi nej menda mel enga stru?koja za motorno tehniko, ?e le pride? do nejga...Ka ti pa ?e vedno rihtajo lp,D Citiraj Lp, D
YavarYe X6V6 Napisano 9. julij, 2009 Prijavi Napisano 9. julij, 2009 Ma? v mislih kaj na M iz KR?Tam bi nej menda mel enga stru?koja za motorno tehniko, ?e le pride? do nejga...Ka ti pa ?e vedno rihtajo lp,D Dam se lahko vsi skupaj vzamejo pa so bl za en k... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
JernejL Napisano 19. julij, 2009 Prijavi Napisano 19. julij, 2009 Koliko let je za M6 garancija na plo?evino? imam letnik 2003, meni so pod garancijo za rjo lani popravili rjo na blatnikih, in prebarvali tam pod pragih spodnji del, zdaj pod pragih ?e vse zopet "cveti" na novo, rad bi da porihtajo kot se spodobi.. Lp Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.