Skoči na vsebino

CX-7 izziv Bossu

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Eno vpra?anje: a boste gledal na porabo tudi pri vo?nji za nazaj? Da bo izni?ena popa?enost rezultatov zaradi morebitne vi?inske razlike ipd. Saj veste, ?e se 300 km po klancu dol pelje?, je poraba super, ampak za pravo merodajnost rezultatov je treba ?e nazaj gor priti.

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

• Odgovori 84
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Od ?tarta do cilja se bo merilo porabo, oboje pa je v BTC-za gamo, tako da bodo podatki popolnoma realni in merodajni.

Tankamo pred ?tartom in ko se vrnemo, spet na isto pumpo.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Eno vpra?anje: a boste gledal na porabo tudi pri vo?nji za nazaj? Da bo izni?ena popa?enost rezultatov zaradi morebitne vi?inske razlike ipd. Saj veste, ?e se 300 km po klancu dol pelje?, je poraba super, ampak za pravo merodajnost rezultatov je treba ?e nazaj gor priti.

Seveda, to je blo ?e mi?ljeno v ?tartu in doto?ili bomo na isti pumpi, kjer smo ?tartali, da izni?mo ?e napako ?e kateri pumpi kej prej ro?ko ven zabri?e oz. ne napolni cevi do istega nivoja.

V glavnem Kaalman, mogoce raj zajtrk pripravi 3 x ?okole?nik :)

Jaaa, a se bomo tud z avto?ki mal igral, ker smo tolk otro?ji in nedorasli. :bravo:

Ja cez Tuhinjsko je dobra, pa tudi cez Ptuj - Ormoz sem veckrat sel proti Murski in cesta je sedaj freeeeeejjjj in lepa.

Vse OK in prav sam po moje bo ravno popoldanska gne?a in pol bomo res rabli ve? kot dve uri do MS. ?aa glih nimamo neskon?no tako, da ?e vedno predlagam AC ?eprav vem, da bo na lokalni cesti poraba precej manj?a kot na AC.

Sicer se pa lohka pred ?tartom zmenmo kako in kaj pa ruto dolo?mo.

33112_1.png

Napisano

jaz bom svoj digitalni zvezek ven neso, pa zunaj pri ognju spremljal, kaj se vam dogaja :)

tole je way better od mehi?kih nadaljevank in top-geara :):bravo:

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Glede tistega pri tankanju goriva predlagam, da tankate do roba cevi oz. do neke referen?ne to?ke v cevi in "na oko", ker sicer ti pene oz. povratni pritisk 2x ne izklopi pri istem nivoju!!

Gudlak, Boss, dr?imo pesti B)

lp,

D

Lp,

D

Napisano

...in na?i jezdeci so zajahali "kobilo" ;)

PS: Glejte le, da preden se boste vra?al, nardite "pipi" in "kaka", da ne bo "prase in ?vapi" u ?elodcih vplivali na rezultate :lol:;)

lp,

D

Lp,

D

Napisano

:bravo:

BC:11,2

Ajvar: trenutno nastavlja OBD...

AVG:77km/h

prevozenih 60km

Peljali smo se ze 160km/h in trenutna poraba je ze kazala 96L/100

Objavljena slika

Aja tankai smo OMV100

Divjaki!! :P Komaj ?akam rezultat. :bravo:
Napisano

notebook odpoveduje....

Jah, HP?!

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

evo mene vsko?it v temo..

hvala na obisku, pa ?e kdaj ;)

upam da je bilo vse OK !

pa prijetno in var?no pot nazaj ;)

baje je pri nas bolj vla?no kot na Gorenjskem, pa zve?er ob 20.00 je bilo ?e 29°C :D

sli?ali smo tudi prekmursko kroto :P

upam da se me ne bo prijel nov vzdevek....

LP KAALman

Napisano

Pred nami je huda nevihta dela se dan.....upamo da se izognemo, ker prihaja s severa.Kaalman ce beres, gre direktno nate!!!

berem in gledam po ARSOju... :(

upam da bo samo de?....

LP KAALman

Napisano

To je bila ena bolj odbitih in humornih stav kar pomnim. :bravo:

V glavnem tale zver je nepopravljiv pivec in na koncu me je bilo kar malo strah, da nisem ?el pod 11 litrov ker se pumpa ni in ni hotela ustavit.

V glavnem bom rekel takole, tole se da ob nepazljivi vo?nji peljati tudi nad 15 litri, na kak?ni regionalki bi pa ?lo tudi pod 10 ampak kej globoko ve? pa ne. Tisto o 8 in pol litrih kot navaja tovarna pa je pomoje sam ?e ena izmed utopij.

Ampak je nekaj res in to lahko potrdita oba kopilota, da so bila vsa pospe?evanja konkretna in da tudi pribli?no nismo bili ovira na cesti. Sem malo ve? delal z menjalnikom, da je bilo pospe?evanje vedno ?imbolj optimalno in da prestava ni bila previsoka.

Bom rekel, da sem zadovoljen z rezultatom ?eprav mislim, da bi ?lo ?e malo bolje, ?e bi avto bolj poznal in sem rabil kar nekaj km, da sem se navadil iz turbodiesla, ki vle?e ?e pri 1.700 obratih na turbobencinarja, ki zobe poka?e nad 3.000 ampak takrat ko poka?e zobe pa zadeva gre res lepo :rispekt: 260KM je pa le 260KM

Pa kak?na gu?va manj pa tisto cjazenje za traktorjem in cincajo?a vo?nja skozi Doma?ale tud nista pomagala pri izbolj?anju rezultata, kak?nih 600m kolone pri Dramljah tud ni bilo glih za ploskat ampak vseeno se mi zdi, da je slika kar realna.

V glavnem all in all smo se mel super in smo tolk regljali, da smo na koncu Prekmurcem in Maribor?anom priklicali ?e nevihto - upam, da ni blo huj?ega ?eprav se je bliskalo kot v Iraku.

Kaalman tebi in tvoji dragi ?e enkrat hvala za lepo pogostitev in zato, da sta napojila in nafutrala utrujene testnike. ?evapi, zrezki in avijacija so bili nadvse okusni :bravo:

Jures je odli?no spremljal in reportiral potek testa - ?e kamero bi morali dati notri pa je res prispevek za na kako avtomobilisti?no oddajo - Od Clarksona, Hammonda, Maya, Needela, Platoja sicer ?e nismo bolj?i ampak kakega ?igo Coljo pa mislim, da bi lahko preka?ali.

Ajvar je vestno bele?il vse prekr?ke, ki jih je bilo res malo morje ampak vseeno ni bilo nobene vsaj malo kriti?ne situacije tako, da bi rekel da je to bila ena bolj stresno nezahtevnih vo?enj. Bi rekel, da takoj podpi?em, da imam tako situacijo vsak dan.

33112_1.png

Napisano

Bravo za take teste. :bravo:

Zdej lahko iz prve roke (ali prve "lahke" noge Mazda-foruma) ugotavljamo,koliko je realno ?ejna ta zver.

Verjetno bi skoraj vsi ostali tu gor imeli znatno slab?e rezultate. :ph34r:

Napisano

Sta ?e oba prej napisala vse, jaz se lahko samo ?e 1X zakvalim prvi polovici & Kallmanu, za futr in pja?o.

Rezultati o prekr?ki ?e sledijo.

Pa domov sem pridrikal, ker so pogoji bli optimalni, pa .....tor ni ni? piskal, pa sem pohodil plin in to dobesedno. :blush:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

ej... a bi mi tale test prestaavli iz te teme nekam, kjer ga bo z zanimanjem prebralo ?e ve? obiskovalcev foruma, in bodo rezultati tudi komu koristili pri morebitni odlo?itvi ;)

LP KAALman

Napisano

ej... a bi mi tale test prestaavli iz te teme nekam, kjer ga bo z zanimanjem prebralo ?e ve? obiskovalcev foruma, in bodo rezultati tudi komu koristili pri morebitni odlo?itvi ;)

dobra ideja...sam kaj,ko bodo pozneje razo?arani,ker samo Boss lahko dose?e take rezultate. :dudek::D

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.