Cukanje
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
hvala da si objavil link, bom sodeloval v nagradni igri čeprav ne razumem čist točno odgovorov - sprašujejo namreč, kolikotič poteka izbor za slovenski avto leta 2026 pomoje prvič in edinkrat za 2026???? null
-
Problem teh PSA motorčkov z razpadanjem jermena je v tem, da prvič pravijo da delaj servise na 30k in je že to obsodba za propad Sicer so potem naknadno dali ven v veljavo, da je treba servise delat na 15k (ko so že ugotovil količino škode) Ampak ok, še vedno ne reši drugega problema - tudi če bi vsako leto menjaval olje na 5-10kkm, bi še vedno ta jermen razpadal Sem ravno zadnjič gledal video, k je tut honda dala v te turbo motorčke za oljno pumpo zdej jermen - pa je bil komentar mehanika, da tut japonci ne morjo naredit čudežnega olja, ki bi to stvar držal pri življenju
-
Iz Albanije v Črno Goro. Iz Črne Gore v Bosno in Hercegovino. Iz Bosne in Hercegovine pa na Hrvaško - tam je sploh poostren nadzor, saj gre za zunanjo mejo Schengenskega območja. In nato ga po 950 km dolgi vožnji ustavi Italijanska policija (za katero mnogi naši politiki trdijo, da ni potrebna, ker naša policija vrhunsko opravlja svoje delo in ni potrebe po njihovem nadzoru meje) in najdejo torbo pušk in metkov... S KOVČKOM KALAŠNIKOV PUŠK V PRTLJAŽNIKU: Slovenijo so prevozili, zapletlo se je na meji v Gorici (FOTO) WWW.REGIONALGORISKA.SI Na mejnem prehodu Sveti Andrej v Novi Gorici so italijanski finančni policisti iz Trsta in Tržiča...
-
Ker sem upošteval naslednji preprosti nasvet, ki sem ga našel v članku jutranjega časopisa, sem končno našel svoj notranji mir. Nasvet pravi takole: "Končati moraš vse stvari, ki si jih začel." Zato sem pogledal okoli po hiši, da bi videl vse stvari, ki sem jih začel in pustil nedokončane... In preden sem danes zjutraj zapustil hišo, sem do konca izpraznil odprto buteljko rdečega vina, spil še nekaj belega vina, prav tako tudi Whisky, Bailey's, Jagermaister in Viljamovko, pojedel do konca aspirin, naklofen in preostanek sirove torte ter vrečko rumovih kroglic ... Pojma nimaš, kako odštekano in mirno se počutim ... To je za vse, ki potrebujejo notranji mir!
-
Kako se reče, ko moški ženski govori poželjivo na prostaški način? Spolno nadlegovanje. Kako se reče, ko ženska moškemu govori poželjivo na prostaški način? 1,69€ na minuto.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.