Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Pri zdravniku: -Ves čas kašljam in težko diham. -Kadite? -Kadim, pa ne pomaga.
    • Življenje moškega: Najprej delaš, kar ti naročijo starši. Potem delaš, kar ti reče žena. Nato, kar želijo otroci. Ko si star, končno počneš stvari, ki jih sam želiš. In potem vsi govorijo - poglej ga dedka, čisto se mu je odpeljalo.  
    • Haha. A ta še ni šel na servis.  A servis pride na dom?
    • ja vem. sem presrfu kr precej strani da bi našel pravega. S/M mi bi bil okol pasa premajhen .  Vse povsod kjer sem gledal bi me L/XL prišu s poštnino čez 200€. Mene par gramov več ne moti. nisem specialkar  , ker mava s kolesom tm okol 145-150kg.      mam ene 6 let star Ergon 15+2l pa mi je velikokrat mal mali in vse natlačim. Sploh za zimsko kolesarjenje kjer cote vzamejo mal več placa da se lahk pol preoblečem in ko grem s kolesom v službo in trogam še laptop in polnilca.
    • Saj veš, da se ne gre za obrambo ampak za nekja drugega. Ja tud Venezuela se ni šla zaradi mamil, kot so razlagali. Murikanci še vedno lažejo z naskokom največ.   Tako, lažejo, da počas EU politikom prihaje iz dupeta v glavo, da glavni sovražnik pa očitno ne bo Rusija.   Skrb vzbujajoče opozorilo Macrona: ZDA nas bodo v prihodnjih mesecih napadle SIOL.NET Francoski predsednik Emmanuel Macron je v torek dejal, da bi se morala Evropa pripraviti na nadaljnje spopade z ZDA ter nedavni "grenlandski...   Drugač pa tiha diplomacija je že cca pol leta v pogovori s Putinom pa tolk so se repenčili, da to ne pride v poštev.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.