YavarYe X6V6 Napisano 8. december, 2009 Prijavi Napisano 8. december, 2009 Mater pa tanova M6, jebenti japonce neumne, VSE so prefukal na sistemki ni podoben ni?emer. V glavnem v dobrih 5 urah NISEM dokon?al prijekta smart turn, sicer dela samo ne tako kot bi moralo. Z jest-om, sav morala malo obiskati kolega ssvizca, ki je malenkost predelal smart turn, kej pa? M6 vi?ek japonske tehnologije, mater jim jeb.. u us... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 9. december, 2009 Prijavi Napisano 9. december, 2009 ?udno.... pa ravno za novo M6 so navodila zraven Citiraj LP KAALman
Jest Napisano 9. december, 2009 Prijavi Napisano 9. december, 2009 Res je... ampak ne bi verjel, ce ne bi dobre 4 ure zraven zmrzoval ... Bo pa iVar to sigurno zrihtal ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 9. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 9. december, 2009 Res je... ampak ne bi verjel, ce ne bi dobre 4 ure zraven zmrzoval ... Bo pa iVar to sigurno zrihtal ... Ja 6ka je obup - sem tudi icemanu po parih urah sele nasel resitev. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 9. december, 2009 Prijavi Napisano 9. december, 2009 Res je... ampak ne bi verjel, ce ne bi dobre 4 ure zraven zmrzoval ... Bo pa iVar to sigurno zrihtal ... Se je teb ura ustavla od 16 do 21:30 ni samo 4 ure. Re?itev je bla na dlani,samo sem se jo prepozno spomnil. Bolj simpl kot zgleda, upam. :ne vem: Ja 6ka je obup - sem tudi icemanu po parih urah sele nasel resitev. In kje si ti najdu problem ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Jest Napisano 9. december, 2009 Prijavi Napisano 9. december, 2009 Se je teb ura ustavla od 16 do 21:30 ni samo 4 ure. Re?itev je bla na dlani,samo sem se jo prepozno spomnil. Bolj simpl kot zgleda, upam. :ne vem: Sej sem napisal, da dobre stiri ure... kaksno urco sva bla pa malo bolj na toplem pri svizcu Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
YavarYe X6V6 Napisano 9. december, 2009 Prijavi Napisano 9. december, 2009 To ma? pa prav. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Jest Napisano 9. december, 2009 Prijavi Napisano 9. december, 2009 To ma? pa prav. Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 9. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 9. december, 2009 Se je teb ura ustavla od 16 do 21:30 ni samo 4 ure. Re?itev je bla na dlani,samo sem se jo prepozno spomnil. Bolj simpl kot zgleda, upam. :ne vem:In kje si ti najdu problem ? kot napisal ne pred razdelilnim boxom ampak za.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 9. december, 2009 Prijavi Napisano 9. december, 2009 kot napisal ne pred razdelilnim boxom ampak za.... Samo tebi (oz. icemanu) potem zdaj dela tako, da tudi ko imas zmigavce dlje prizgane, utripne se trikrat, ko rocko vrnes v nulti polozaj ane? Ne samo takrat, ko jo samo "pipnes"... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 9. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 9. december, 2009 Samo tebi (oz. icemanu) potem zdaj dela tako, da tudi ko imas zmigavce dlje prizgane, utripne se trikrat, ko rocko vrnes v nulti polozaj ane? Ne samo takrat, ko jo samo "pipnes"... ne ko vrnes nazaj po daljsem casu ugasne kot je trebasprobala sva pol je pa mogu letet dela kot je treba Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 9. december, 2009 Prijavi Napisano 9. december, 2009 ne ko vrnes nazaj po daljsem casu ugasne kot je trebasprobala sva pol je pa mogu letet dela kot je treba Kje si ti to pol zmontiral? Ne v kabini ampak v motornem prostoru al kako? Citiraj
LabiGT Napisano 9. december, 2009 Prijavi Napisano 9. december, 2009 kaj je s tem zdaj? skart roba al s staro 6-ko ne bo problema? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 9. december, 2009 Prijavi Napisano 9. december, 2009 kaj je s tem zdaj?skart roba al s staro 6-ko ne bo problema? Tam je zmontiran v 45 minutah pa ?e en , lahko vmes spije?. Nova je problem(sem ga ?e na?tudiral - re?il ), ker je krmiljenje releja originalnih ?migavcev negativno. Treba je predelat smart turn in napeljat eno malo dalj?o ?i?ko. Mislim da sedaj to naredim v cca 1,5-2ure. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Jest Napisano 9. december, 2009 Prijavi Napisano 9. december, 2009 Tam je zmontiran v 45 minutah pa ?e en , lahko vmes spije?. Nova je problem(sem ga ?e na?tudiral - re?il ), ker je krmiljenje releja originalnih ?migavcev negativno. Treba je predelat smart turn in napeljat eno malo dalj?o ?i?ko. Mislim da sedaj to naredim v cca 1,5-2ure. Samo se nisi probal... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
YavarYe X6V6 Napisano 9. december, 2009 Prijavi Napisano 9. december, 2009 Samo se nisi probal... V bistvu sem, svizec pa to. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
iceman22 Napisano 9. december, 2009 Prijavi Napisano 9. december, 2009 ajvar glede na to da imas nastudirano novo 6 pa o.kaj bi se lahko zmenila za montazo?se oglasim magari jutri pr teb.. Citiraj www.trziskisladoled.si
YavarYe X6V6 Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 A nista z juretom zrihtala ? Je pa tud res da sem predelal samo en modul in ta je za Jest-a, lahko pa se zmenva nasledn tedn, bom mel tud ve? ?asa. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 10. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 10. december, 2009 nova 6ka ima vec variant, kot sem napisal ze dolgo nazaj prekinja tudi maso.... Ce bo ajvar naredu da bo vse bp, naj se dela pol po enem modelu. moj na?in je bil pri nogah na zicah direkt. Tako da mal po?akimo - govorimo pa samo o novi 6ki!!! Da ne bo pomote Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 13. december, 2009 Prijavi Napisano 13. december, 2009 izgleda, da nikol ne bom tega...(ni casa) grega ce hoces dobis mojga, zmen se z juresom Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 13. december, 2009 Prijavi Napisano 13. december, 2009 izgleda, da nikol ne bom tega...(ni casa)grega ce hoces dobis mojga, zmen se z juresom Kaj ni ?asa, prlet na ene ?evape in , ta?as pa ti js v slu?bi zmontiram zadevo, ?evapi so ?ez cesto. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 13. december, 2009 Prijavi Napisano 13. december, 2009 Kaj ni ?asa, prlet na ene ?evape in , ta?as pa ti js v slu?bi zmontiram zadevo, ?evapi so ?ez cesto. kaksni so pa kaj tisti cevapi? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Grega_ Napisano 14. december, 2009 Prijavi Napisano 14. december, 2009 Hehe Labi, no ko se bo? odlo?il povej, druga?e se bom jest v?tulil in ?el tja na ?evape oz. ?e Bo?tjana peljem po uspe?ni monta?i tako da ne bo ?el la?en nazaj delat Citiraj
KAALman Napisano 14. december, 2009 Prijavi Napisano 14. december, 2009 ehm... v?eraj lociral originalni rele za ?migavce... zraven bom vgradil tudi smartturn Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 15. december, 2009 Prijavi Napisano 15. december, 2009 ehm... v?eraj lociral originalni rele za ?migavce... zraven bom vgradil tudi smartturn Pri stari je treba odklopit origanlni rele druga?e je ?tala. kaksni so pa kaj tisti cevapi? Dobri imajo tdi druge "ju?ne" jedi. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.