Skoči na vsebino

Mazda 6 2.0 bencinar

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sej moderne ogrevalne naprave imajo tudi zelo drobne ?obe tako da tud prodajalci ne morjo kar svinjarijo prodajat pa re?t, da je to kurilc. Bi rekel, da je kurilec danes na takem nivoju kot recimo diesel kakih 6-7 let nazaj.

In odgovor za DPF. Poznam nekoga, ki ga redno uporablja na novi ?estki pa zaenkrat nima te?av.

33112_1.png

• Odgovori 76
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Z zanimanjem berem tole temo in me je kar presenetilo, da je 2.0 bencinar pri novi ?estici tako len. Glede na to, da sem imel neko? staro ?estico z motorjem 1.8 benz in da se mi je avto zdel kar posko?en (?e seveda ne ?tejem pomanjkanje navora), bi vpra?al, ?e je potem sploh kaka ob?utna razlika med 1.8 in 2.0? ?e je kdo vozil staro ?estico z 1.8 motorjem in hkrati tudi novo 2.0, naj malo pove vtise oz. poda primerjavo.

Je pa verjetno res problem, ko iz dizla pre?alta? na bencinarja, mogo?e pa odtod ti ob?utki podhranjenosti? Ker ?e primerjam svojo staro ?estico s Proceed-om 2.0 dizel, je slednji avion proti Mazdi, sploh pri pospe?evanjih iz npr. cestninskih postaj ipd.

Enkrat v prihodnosti, ko bom potreboval malce ve?ji avto, bo mazda 6 zagotovo v o?jem izboru (?e ?e ne kar edini izbor), zato me zanimajo te stvari okrog motorjev, ker mogo?e bi bil tudi bencinar 2.0 opcija, ?eprav se bolj nagibam k dizlom - sploh tele nove 2.2 CD motorje kar zelo hvalijo. Do takrat pa KIA powah. :bravo:

12360_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Saj bi bilo smešno, če ne bi bilo resnično...     Včasih je bil gor listek, na katerem je pisala velikost in kako se opere. Pa zdaj? Ko da bi gor dali vsaj Sonetni venec, če ne kar celo zbirko Prešernovih poezij...      
    • Počila je vodovodna cev v doktorjevi hiši. Doktor po telefonu pokliče znanca vodovodnega inštalaterja: - " Sedi v avtomobil in pridi takoj! Počila je vodovodna cev in v kleti vse plava." - "Ne morem takoj, veš, da danes praznujemo. Tu so moji otroci in ostala žlahta. Pokliči koga drugega..." - "Lepo! Kadar kdo v tvoji družini zboli, vedno ti mene kličeš in pridem brez besed takoj." - "Prav imaš. Pridem takoj." Mojster pride, odpre vrata kleti. S tretje stopnice vrže v vodo dva aspirina in reče zdravniku: - "Če do ponedeljka ne upade, me pokliči ponovno..."
    • Počasi se bližajo volitve in me jezi, da gre v tej naši državi malo narobe. Zdravniki stavkajo že nekaj let in se še vedno ni nič rešilo. V bistvu imam občutek, da se vlada s tem sploh ne ukvarja. A pri vsem skupaj bi pa jaz bil navdušen - in bi zagotovo vsaj še dvakrat volil Goloba - če bi takrat namesto zdravnikov začel stavkati FURS in bi se ta vlada do take stavke tako obnašala, kot se do zdravniške. Pa bi brez skrbi tankali "cviček", kupovali brez računa (se pravi brez DDV), ... ... ... A ne bi bilo to super?
    • Nimam sreče, nimam sreče...   Vsakič, ko rečem, da bom nehal pit, se odpreta dva nova bifeja...
    • Par tekem nazaj, so enemu skakalcu (pozabil kateremu) omogočili ponovni skok, ker je nekdo pod vzletiščem pihal s puhalnikom, tu pa niso mogli dovoliti skoka?   No, hvala bogu so bili Japonci pred Avstrijci.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.