Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Nice, meni en izmed boljših pesnikov. Kaj je kej zaigral, poleg komadov v posnetkih?
    • Pove nam, da voziš 65 na 90 ali še huje 130😅
    • Po tankanju na INI sem naredil dobrih 200km in še vedno mi kaže 800km na cel tank🫣. Torej skupno 1000km.... Kaj naj rečem,toliko mi služben disel Passat pije!  Števec pa pove vse.... 
    • A glej jih pajace... a zdej bo vročinski val, ko bo dan, dva okoli 30 stopinj sredi avgusta. Spet panika pa navodila kako bo v peklenski vročini 30 stopinj morali skrbeti zase in se izogibati bivanja na prostem. Psihiči eni res.     Arso pa tudi norijo in razglašajo julij za povprečne temperature ali občasno podpovprečne, gre pa za enega najhladnejših julijev v zadnjih nekaj desetletjih. Če ne bi bilo prvega tedna, ko je bilo vroče bi to bil najhladnejši v zadnjih 70 letih. Pol naj mi pa še en reče, da ne gre za neko agendo strašenja in psihiranja folka.   Poletje se vrača: Prihaja vročinski val, takšne bodo temperature WWW.ZURNAL24.SI Po ohladitvi se poletje vrača v vsej svoji moči. Vremenoslovci napovedujejo več zaporednih dni sončnega in zelo toplega vremena, s...  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.