_matey Napisano 16. januar, 2010 Prijavi Napisano 16. januar, 2010 Malo sem brskal po netu(nevem ve? kje sem zasledil ker si nisem strani shranil ) pa je en imel nareto tako da je imel kljuke na zadnjih vratih avtomobila odstranjene v avtomobilu pa je imel gumb da ko je pritisnil na gumb so se odpla vrata druga?e jih ni bilo mogo?e odpreti.Mogo?e ve kdo na ka?nem principu to deluje? Ker nevem je preko elektrike ali zajle(kot naprimer prtlja?ne vrate)? Hvala za odgovor Citiraj
KAALman Napisano 17. januar, 2010 Prijavi Napisano 17. januar, 2010 zajla in elektromotor?ki, podobno kot pri centralnem zaklepanju ali odpiranju prtlja?nika... to si ?as posla vgradi? sam Citiraj LP KAALman
_matey Napisano 17. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 17. januar, 2010 No se mi je zdelo da bi moglo bit nekako preko zajle samo nisem bil siguren Mogo?e ve? kje bi se dalo kako shemo dobit od tega ali karkoli? hvala za odgovor Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.