jures Napisano 1. junij, 2010 Prijavi Napisano 1. junij, 2010 Kot zanimivost, za Boj?a sem kopiral vso zgodovino CX-7 in tukaj so cifre uradnih servisov (ne pozabite - 6L olja ) 1 preventivni servis 5000km = 119? servis 15.000 = 244,86 servis 30.000 = 285? (s filtrom kabine 33?!) servis 45.000 = 260? ob tem ?e dodatno 70? za meglenko + brisalce drago za tak avto? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 2. junij, 2010 Prijavi Napisano 2. junij, 2010 Ne vem no, sedaj lahko povem za brisalce, original za M3 so na poobla??encu 35 eur, tako da sem jih vzel. Sem hodil po BTC-ju v trgovinah z avtodeli in so champion malo dra?ji, bosch prav tako, da ne govorim za Valeo, prodajalec skoraj ni hotel povedati, preko 50 eur Citiraj
jures Napisano 2. junij, 2010 Prijavi Napisano 2. junij, 2010 Ne vem no, sedaj lahko povem za brisalce, original za M3 so na poobla??encu 35 eur, tako da sem jih vzel. Sem hodil po BTC-ju v trgovinah z avtodeli in so champion malo dra?ji, bosch prav tako, da ne govorim za Valeo, prodajalec skoraj ni hotel povedati, preko 50 eur brisalci so bili 32? ja Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazda3 2010 Napisano 2. junij, 2010 Prijavi Napisano 2. junij, 2010 Ne vem no, sedaj lahko povem za brisalce, original za M3 so na poobla??encu 35 eur, tako da sem jih vzel. Sem hodil po BTC-ju v trgovinah z avtodeli in so champion malo dra?ji, bosch prav tako, da ne govorim za Valeo, prodajalec skoraj ni hotel povedati, preko 50 eur Ja tu nekje so bili za prej?njo M3. Mogo?e ve? kolk stanejo za novo M3? Si ti kupoval za novo ali prej?njo? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.