Z nogami naprej proti Ljubljani
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
2, 3X sem moral močneje zavirati, ker so mi skakali na levo stran dvopasovne ceste. Kot da bi tekmovali, kdo mi bo razbil nov avto. 🙃 Ampak se je vse dobro izteklo. Ne opazim, da bi bilo kaj narobe z zavorami, kaj treslo... LP
-
Ne pištola,ampak rotacijski nastavek. Pri mojem K7 Compact je bil takrat priložen tak,k je za K1 do K4...boš že videl,kakšen je priložen,in če ti ne bo OK kupi klaso boljšega.Te rotacijske sulice niso neki hudi cvenk,sam kakih 35€ je prec.🙄 Da bo pa delal k raketa,to pa ziher👍 Priporočam pa Compact serijo (K5 in K7) lih zaradi tega,ker,kar gre fuč (npr. povoziš cev,gre rakom žvižgat pištola,sulica taka ali drugačna)- nič ni fiksno in komot zamenjaš. In ni nikakršnih Bluetooth ipd. "komfortnih funkcij"-vse simpl.
-
Mam izpit za A kategorijo Sem nekajkrat sel z motorjem (je fotr imel shadow 750 potem pa burgman 650 in brat lih tako hondo 125) pa ni to neki kar bi delal 3-4 krat na teden Opcija bi bla se kaj drugega kot Kona ja. Kak Born, ID3, ID4 to so nek isti cenovni razred. Potem je pa ce kak citroen c4 ki je malo manj ali pa clo citroen c3 ki je pa <20k.
-
Naj ti da predračuna. Plačaš danes in more bit skonto cena. Če ne pa iz inata bi naročil iz tujine. Ali pa drugi brand 🙃
-
Tata je kupil mišelinkota. Smo zadovoljni, kdaj si grem avto oprat do naših.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.