Nidhoggr 323f
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Na cesti se cisto drugace peljejo.... Tako imenovani switchback ovinki sele pokazejo a mas tehniko ali ne. Od izbire motorja do vsega ostalega. Prva napaka: se ustrasijo in zabremzajo. Druga napaka: noga. Vedno se da nogo blizje hribu dol. Tud ce gres desno kot v posnetku, das levo ..serpetine so vedno nagnjene z linijo hriba. Edino ce si Mario Kraljevic bo noga stran od hriba dost dolga
-
Ne, to so dodali... sem sam tud najprej ugibal a so to mesečne. Ampak za mesečne so previsoke za letne se mi je pa zdelo izredno nizko. Tko, da dejasnko res ne vem kakšen je smisel takega članka, kjer niti ne vemo kolk časa so zdomci delali tam, niti kakšne so imeli plače. Tko, da larifari vse skup in bi bilo bolje, da članka sploh ne bi objavljali. Razen, če je namen spravljati ljudi v slabo voljo, ker tistega oklepaja tam prej ni bilo.
-
Izgleda so popravili... ali pa sem jaz prej spregledal, da pise v naslovu, da gre za letne pokojnine ...
-
V tele podatke ne moreš verjet. Družinski žal pokojni prijatelj je skoraj celo svojo kariero delal v Nemčiji v IBM-u kot vodja razvojnega oddelka. Imel je napovprečno nemško plačo pa zraven je še doplačeval za neke stebre in na koncu je bilo te penzije okoli 2500€. Klele pa govorijo o skoraj 6000€ povprečja. Taki plač nimajo Nemci, kaj šele pokojnin. Po podatkih je povprečna pokojnina moških v Nemčiji pod 1400€ neto, ženska pa celo samo dobrih 900€ neto. Tko, da tale članek je popolnoma nerealen in je res vprašanje čemu je namenjena taka manipulacija. Kolikšno pokojnino dobiš, če 45 let delaš v Nemčiji N1INFO.SI Novi izračuni pokojnin v Nemčiji kažejo na zelo velike razlike med najnižjimi in najvišjimi pokojninami. Aja fak, šele zdajle videl, da gre to za letne pokojnine... ja pol pa bo kar držalo. Dejansko so reveži tisti, ki so delali v tujini.
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.