Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Dobra tale tvoja matematika: 97.000€ - 10% = 80.000€   Mene so drugače učili... Skoraj 20% popusta pa težko da bi izmolzel, bi morali pa trgovci imeti hudo silo, da bi toliko popustili...
    • Sam sem pred meseci preklopil iz Mazde 3 G120 na Mazdo 3 G122, obe sicer z ročnim menjalnikom.   Pri mojem režimu vožnje kakšne opazno večje moči ali nižje porabe nisem zaznal (pri obeh cca 6.0 l/100 km). Sem pa kar nekaj tednov rabil, da sem se privadil novega motorja - ne vleče tako naravno (uporablja baterijo in izklop cilindrov). Pri cca 1500-1600 obratov včasih malenkost trese - takrat pritisnem malo več gasa, da preklopi na vse cilindre in blage vibracije izginejo (verjetno pri teh obratih v motorju ob samo 2 delujočih cilindrih pride do resonance).   Glede G122 AT sem od več ljudi slišal, da je nekoliko šibak motor. 
    • Naša M6 G194 ima pri normalni vožnji povprečno porabo 7.0 l/100 km - ni kratkih voženj, večinoma so 20-30 km. Prejšnji lastnik je imel povprečno porabo 8,6 l/100 km. 
    • BMW X5 30d 300 konjev 6,3 do 100, naloadan s kar nekaj paketi in 3 vrsto sedežev sem ravnokar v konfiguratorju naklikal za 97k eur   Verjetno se ga da dobit 80k, glede na to, da karkoli gledam na avtonetu ima skoraj 10% popusta
    • Zanimivo, potem imam jaz poseben premium model, da imam na relaciji Kranj-Pula in nazaj s polno naloženim avtom po omejitvah AC porabo 7.2 - 7.5l.   
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.