Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Angleščina me ne moti in jo "obvaladam" pogovorno. Fore je v tem, da ne glede na regijo ki jo nastavim v avtomobilu ne dobim Alexa menija/nastavitev. Torej prodajajo "meglo" pri nas. Podpora Alexi je vendar je nikakor ne morem omogočit. Oziroma bom probal Nemčijo kot regijo. Nekaj sem spremnijal vendar ne v vse regije. 
    • V spaniji so vedno semaforji tudi na drugi strani
    • Če gre tu do črte motorist, sploh semaforja ne vidi, ker je 1m pred črto. 😆
    • Alexa (Amazon) kot že zgoraj napisano, žal ne podpira Slovenije, zato je tudi ni med državami. Zgleda, da za Amazon nismo država, verjetno še nikoli niso slišali za nas, kaj šele da smo celo država v EU 😁. Se pa strinjam, da bi morali pri Mazda Slovenija jasno povedati (in napisati pri opremi), da Alexa zaenkrat ni možna v slovenščini.  
    • Samo primer. Slovenski "domoljubi", beri: domobranci, so 16 letnemu pobu ukazali naj teče, oni pa da bodo streljali. Zadeli so ga v glavo. Prepričani da je mrtev, so ga samo sezuli in pustili. Človek je potem povsem normalno živel še 6 desetletij. Bil je moj oče.    Boss ima absolutno prav, strel v glavo ni tako ziher kot strel v vrat.      
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.