Skoči na vsebino

Ebay roba za styling

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Spet se je naro?alo po ebayu, in da naredim malo lu?te in poslikam pobli?e vsem ki vas zanima roba z ebay-a, skupaj z cenami koliko je tole stalo:

Krom za na ogledalo 20.23?:

Objavljena slika

Objavljena slika

Krom za na kljuke: (1 kos + po?tnina 22.77? )

Objavljena slika

Objavljena slika

In direkt iz ZDA.. nova kugla / "?althebl" = ?74.12 EUR z po?tnino ?zmeden? ampak vseeno ceneje kot 200?, ki so jih hoteli imet za klasi?no kuglo za M3/M6 na ?erbineku @ MB..

Objavljena slika

Objavljena slika

Stare, ?alostne izrabljene "kugle":

Objavljena slika

?akalo se je 15 dni, vse skupaj 3 paketi, tako da mi ?e cel teden po?tar zjutri trobi in gnjavi :whatever:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Počas bodo boni za gorivo...ti bo tip na tankšteli natakal-nič več sam... Par/nepar,pa redukcije elektrike za eno uro itd...vse smo skoz dali...še NNNP se bodo spet spomnili...z pticurino nazaj v kameno dobo...
    • Ma, od kar je bil pet tednov na servisu v tovarni, dela.   Ampak vseeno se bolj zanašam na 16 let starega BTjca kot na tri leta starega Forda...
    • Pa ravno danes? Kaj pa je bilo? Upam, da zrihtaš čimprej  
    • In nikoli ni zmanjkalo!   Smo državljani,ki delamo tudi ob nedeljah,in lih na predzadnjih volitvah sem moral v službi prositi,da pridem cca.20min. kasneje (ker nisem vedel,kdaj bom zagotovo končal,in nisem hotel zamuditi na volišče...),ker sem imel nastop točno,ko so se odprla volišča. In glej glej,celo nisem bil prvi,tako,da sem gospo,ki je bila pred mano še mimogrede odložil v mestu... Torej eni glih za glih ujamemo...pa ne glede za katero uro... Pol pa npr. da lih na koncu zmanjka glasovnic... Tokrat sem bil na volišču pol ure ored koncem...sicer sem takoj prišel na vrsto,a za mano se je že nabrala kolona....očitno jih ni malo,ki lovijo zadnje minute.   Skratka ni prav,da zmanjka glasovnic. Po moje je izgovor na ekologijo in stroške za lase privlečen. Moralo bi biti točno toliko glasovnic,kot je volilnih upravičencev....in niti ena več!
    • Ni me še pustil na cedilu do danes.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.