pagat Napisano 7. september, 2010 Prijavi Napisano 7. september, 2010 Na 6ki mi (o?itno) crkuje display za radio/klimo. Najprej je na sredini (pri radiu) nehalo delat par ?rtic, zdaj pa se ?iri po celem displayu (podatki klime). Predvidevam da je sicer mo?no zamenjat na uradnem servisu, kjer pa se ?e bojim cene. Je kaka druga varianta? Edit: cena na uradnem servisu 455EUR Citiraj
jures Napisano 7. september, 2010 Prijavi Napisano 7. september, 2010 Na 6ki mi (o?itno) crkuje display za radio/klimo. Najprej je na sredini (pri radiu) nehalo delat par ?rtic, zdaj pa se ?iri po celem displayu (podatki klime). Predvidevam da je sicer mo?no zamenjat na uradnem servisu, kjer pa se ?e bojim cene. Je kaka druga varianta? Edit: cena na uradnem servisu 455EUR A ni bil tukaj post kako na novo pociniti vezje in potem dela kot novo (samo oksidacija ce ti postopoma zgineva) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
schurda Napisano 7. september, 2010 Prijavi Napisano 7. september, 2010 Tudi jaz se ga spomnim. Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
YavarYe X6V6 Napisano 7. september, 2010 Prijavi Napisano 7. september, 2010 Na 6ki mi (o?itno) crkuje display za radio/klimo. Najprej je na sredini (pri radiu) nehalo delat par ?rtic, zdaj pa se ?iri po celem displayu (podatki klime). Predvidevam da je sicer mo?no zamenjat na uradnem servisu, kjer pa se ?e bojim cene. Je kaka druga varianta? Edit: cena na uradnem servisu 455EUR Naj te potola?im, vse se da popravit za male pare. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
pagat Napisano 8. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 8. september, 2010 A ni bil tukaj post kako na novo pociniti vezje in potem dela kot novo (samo oksidacija ce ti postopoma zgineva) Ma? prav, sem na?el oz verjetno misli? tole: http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=7136 Ampak to je zame vse preve? komplicirano, nimam tega znanja, orodja... Naj te potola?im, vse se da popravit za male pare. , verjamem, samo kje in kako? Tisti DIY je super, ampak ?al ne zame... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. september, 2010 Prijavi Napisano 8. september, 2010 Ma? prav, sem na?el oz verjetno misli? tole: http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=7136 Ampak to je zame vse preve? komplicirano, nimam tega znanja, orodja... , verjamem, samo kje in kako? Tisti DIY je super, ampak ?al ne zame... Kolega moj to spedena. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
JernejL Napisano 9. september, 2010 Prijavi Napisano 9. september, 2010 Za popravilo lcdja sem aprila napisal ta topic:http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=7136 To je popravljal moj kolega iz Diva?e. ?e imate ?as se lahko oglasite pri njem in zrihta, obi?ajno ne ra?una ni?, je pa ?e do zdaj popravil 2 mazda6 lcdja Kontakt Darko: http://www.elektronik.si/phpBB2/profile.ph...ofile&u=515 Citiraj
pagat Napisano 10. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 10. september, 2010 Hvala obema, dalje (kontakti...) pa privat. Citiraj
lesko Napisano 10. september, 2010 Prijavi Napisano 10. september, 2010 ?e je od 6-ke isti displej kot od 3-ke imam 1 vi?ka Citiraj bit podgurc je luksuz! ni ga vitamina ?ez liter vina!
YavarYe X6V6 Napisano 14. september, 2010 Prijavi Napisano 14. september, 2010 ?e je od 6-ke isti displej kot od 3-ke imam 1 vi?ka Ni isti. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
pagat Napisano 27. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 27. september, 2010 Urejeno Zrihtal ?gajnar za "male pare" . Citiraj
luxx Napisano 7. oktober, 2010 Prijavi Napisano 7. oktober, 2010 tako kot je tuki zapisano sem tud naredu...razstavu displej na prafaktorje! problem...?e zmer pa me mal zafrkava! pro?nja...ce bi se tuki najdu strokovnjak in mi povedu katera nogica ?ipa je taprava za pomankanje ?rtic na displeju(glej sliko), bi bil zelo vesel, ker je use tako kur...evo mejhno, pa pol ?e nek selikon ?ez pa...uf da ne na?tevam. sem pa opazil da so tudi "?ice" ki gredo na displej malo oksidirane...mislim da to ne sme bit razlog, al se motm!? uglavnem bi prosu da mi kdo pomaga, ker se mi res neda to miljonkrat razstavt!!! Citiraj
Peroo Napisano 27. april, 2011 Prijavi Napisano 27. april, 2011 Za popravilo lcdja sem aprila napisal ta topic:http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=7136 Nemogu otvorit slike, dal ima neki post gdje ima slika? Citiraj
giyamazdas Napisano 26. avgust, 2012 Prijavi Napisano 26. avgust, 2012 Mogoce kdo ve za kakega mojstra iz okolice Maribora ki zrihta omenjen problem z display-em na mazdi 6? Citiraj
giyamazdas Napisano 2. september, 2012 Prijavi Napisano 2. september, 2012 Zadevo hitro in uspe?no zrihtal uporabnik samuel. Ded je pravi mojster Citiraj
mazdaman Napisano 23. oktober, 2012 Prijavi Napisano 23. oktober, 2012 Zadevo hitro in uspe?no zrihtal uporabnik samuel. Ded je pravi mojster od kod pa je Samuel daj mi na PM telefonsko Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
ssako Napisano 13. maj, 2016 Prijavi Napisano 13. maj, 2016 Pozdravljeni, imam enako te?avo z LCD-jem v Mazdi 6. Lahko dobim kak?en kontakt nekoga, ki to porihta v Mariboru oz. okolici? Lep pozdrav, Samo Citiraj
mazdaman Napisano 17. maj, 2016 Prijavi Napisano 17. maj, 2016 Brat je vzel sam ven ekran in ga dal potem zalotati k lokalnemu RTV serviserju. 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.