Z M A J Napisano 27. september, 2010 Prijavi Napisano 27. september, 2010 Pozdravljeni! Za?el me je zanimati poslovni najem vozila, konkretno kolega je povedal primer; Renault Master (nov) za 215 ? na mesec, kar se mi zdi noro ugodno! Osebno me sicer dostavno vozilo ne zanima, bi pa kakega osebnega mogo?e vzel (nimam v planu kake hude ma?ince)! Kako je va?e mnenje o tem in kje je "haklc" ker se mi zdi najem precej nizka cena, glede na to kako avtomobili zgubljajo na vrednosti, za?en?i s prvo vo?njo, ko ga odpelje? iz salona! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 27. september, 2010 Prijavi Napisano 27. september, 2010 U jebemti - Boss konkurenca v dol?ini posta Ej, jaz vsaj preberem do konca tud take dolge poste. Citiraj
Z M A J Napisano 27. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 27. september, 2010 Jure - hvala za ob?irn odgovor! Ne?esa pa vendarle ?e ne ?tekam, kako se pa tem hi?am, ki jih oddajajo ra?unica "shodi", a ni kak?nga haklca nek skritga! V poslovni najem se spla?a it torej z avti ki dr?ijo ceno, kar pomen da AR, pa Reno in ostali Francozi in Italjani takoj odpadejo! Boss kak?en je tvoj (moder) pogled na zadevo? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.