Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Ja, ne vem no. Malo se po državi zapelji pa poglej nepremičnine in vozni park. Nekaj ne štima tu. Dejstvo je, da naše razmerje med povprečno in minimalno plačo je res totalno v riti. Pa standard se nam je v zadnjih 15 letih kar lepo dvignil. HINT: Siva ekonomija in ljudje poleg šihta več zaslužijo, kot na šihtu. Prejšnjič sem poslušal nek intervju z Akrapovičem, pa še temu bumbarju ni več nič jasno. Nekaj je jamral, da je problem z bolniškimi odsotnostmi ob petkih in ponedeljkih, kar pomeni podaljšan vikend. Dejstvo je, da se je med Covidom oljašal dostop do odaljene bolniške, kjer ti ni bilo treba k zdravniku in še danes se to kar lepo izkorišča. Ker po moje večina tistih, ki si podaljša vikend, si ga zato, da bo imela par zaporednih dni za kaj kvalitetno pofušati, ne pa iti na dopust. Pa pade 500€ v žep.
-
Ne smeš lepit prispevkov s tega medija. Te bodi ta levi raztrgali. 😉
-
Attention Required! | Cloudflare NOVA24TV.SI
-
Ja je. Na dvorišču je poleg šestice 13 letnik parkiran infiniti q50... Lep je infiniti. Q50 mi je malo premajhen not... Za sina je super. Kvaliteta izdelave in materiali not so pa super proti mazdi 6 Revolution.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)