marjan1 Napisano 15. marec, 2011 Prijavi Napisano 15. marec, 2011 Pozdravljeni, kupljena je bila xedos 9 2,5 (letnik 2000) pa me zanima, katero olje priporo?ate. In ?e, ?e kdo ve, kje stakniti knji?ico za avto v ang ali itl. Hvala in lep pozdrav Citiraj
jstdoma Napisano 15. marec, 2011 Prijavi Napisano 15. marec, 2011 Jst mam eno knjigo vi?ka - v nem??ini. Za Xedos do letnika 2000. Ampak motor je isti se mi zdi. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 15. marec, 2011 Prijavi Napisano 15. marec, 2011 Pozdravljeni,kupljena je bila xedos 9 2,5 (letnik 2000) pa me zanima, katero olje priporo?ate. In ?e, ?e kdo ve, kje stakniti knji?ico za avto v ang ali itl. Hvala in lep pozdrav Popolnoma sinteti?no ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 15. marec, 2011 Prijavi Napisano 15. marec, 2011 Pozdravljeni,kupljena je bila xedos 9 2,5 (letnik 2000) pa me zanima, katero olje priporo?ate. In ?e, ?e kdo ve, kje stakniti knji?ico za avto v ang ali itl. Hvala in lep pozdrav js dajem not 5W40 100% syntetic Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
marjan1 Napisano 16. marec, 2011 Avtor Prijavi Napisano 16. marec, 2011 Hvala za pomo? in informacije, navodila v slova??ini bodo kar zadostovala. Lep pozdrav Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.