ajvang Napisano 16. marec, 2011 Prijavi Napisano 16. marec, 2011 pozdravljeni zanima me s ?im se najbolje vzdr?uje platnena streha in kje se da to kupit hvala za odgovore lp Citiraj
LabiGT Napisano 16. marec, 2011 Prijavi Napisano 16. marec, 2011 jaz mam sprej za platneno streho, kupil na mazdi, stane okol 12 eur al neki tazga... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Metachlone Napisano 16. marec, 2011 Prijavi Napisano 16. marec, 2011 Jaz sem na eBayu nabavu tole: http://cgi.ebay.co.uk/RENOVO-SOFT-TOP-CLEA...=item5ad9194ad4 V setu je ?istilec in za??ita, lahko kupi? pa tudi barvo ali nekaj podobnega, ?e ima? ?e bledo barvo. Imajo za vinyl in platno. ?istilca v bistvu nisem rabil, za??ita se pa po mojem mnenju zelo dobro obnese. LPB Citiraj
jures Napisano 16. marec, 2011 Prijavi Napisano 16. marec, 2011 Jaz sem na eBayu nabavu tole: http://cgi.ebay.co.uk/RENOVO-SOFT-TOP-CLEA...=item5ad9194ad4 V setu je ?istilec in za??ita, lahko kupi? pa tudi barvo ali nekaj podobnega, ?e ima? ?e bledo barvo. Imajo za vinyl in platno. ?istilca v bistvu nisem rabil, za??ita se pa po mojem mnenju zelo dobro obnese. LPB Ti ma? v bisvu ne vinly ne platno....kaj m? ti sploh (ko sva tvojo gledala) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
ajvang Napisano 16. marec, 2011 Avtor Prijavi Napisano 16. marec, 2011 Ti ma? v bisvu ne vinly ne platno....kaj m? ti sploh (ko sva tvojo gledala) imam platneno streho,hvala za odgovore Citiraj
jures Napisano 16. marec, 2011 Prijavi Napisano 16. marec, 2011 imam platneno streho,hvala za odgovore mislu sem metachlona... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Metachlone Napisano 16. marec, 2011 Prijavi Napisano 16. marec, 2011 Ti ma? v bisvu ne vinly ne platno....kaj m? ti sploh (ko sva tvojo gledala) Hmmm kaj pa vem, jest mislm da je platno Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.