qwerty Napisano 21. marec, 2011 Prijavi Napisano 21. marec, 2011 Evo zanima me ?e bi bil kdo za nakup tehle igra?k... Cena za 1kos je 150?, za 5kosov pa 625?... Sepravi 125? po repu...Je pa zadeva zelo poznana, tudi firma, in sem gledal na EBAY se ne dobi pod 190?, in ?e to neko sranje na je?eke... Vse dodatne info na linku... http://www.skyrunner-shop.com/catalog/index.php Upam da se bomo zmenili kaj, ker jaz bi ziher to mel, ko sem v?eraj na talentih videl... Citiraj If in doubt, flat out...
jstdoma Napisano 21. marec, 2011 Prijavi Napisano 21. marec, 2011 ?e je kdo gledal nem?ko oddajo “Wetten Dass” - je bla ena nesre?a s temi zadevami - en "kaskader" je mal preve? hotu. Citiraj
stepski volk Napisano 21. marec, 2011 Prijavi Napisano 21. marec, 2011 No ja bi bilo fino prvo probat in ?e bi se koliko toliko obneslo bi pa tudi naro?il... Citiraj
Ninja Napisano 21. marec, 2011 Prijavi Napisano 21. marec, 2011 ?e je kdo gledal nem?ko oddajo “Wetten Dass” - je bla ena nesre?a s temi zadevami - en "kaskader" je mal preve? hotu. Tipo bo ostal paraplegik baje je ?ist konc z njim.Pa z oddajo tut na ?alost Tako da mene lih zaradi tega to ne mika tok. Sem ?e probala hodit na temu. Pri v LJ potekajo baje prou treningi na skokicah. Citiraj
theBill Napisano 21. marec, 2011 Prijavi Napisano 21. marec, 2011 A ne bi raje z ne?im la?jim za?el, sej si verjetno vidu posnetek iz oddaje vetten das, pa tudi v?eraj na talentih je kazal kako je med treningom grdo padu na hrbet, bil par minut v nezavesti, pa ?e re?ilca so klical. recimo nekaj takega:http://www.enaa.com/oddelki/sport/izd_1433...ER_skokica__061 Da bi pa sam te hodulje dal na noge pa ni variante, si ?isto previsoko in ?e ?e na mestu izgubi? ravnote?je je zlomljena roka ?e najmanj, kar se ti lahko zgodi. Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Z M A J Napisano 22. marec, 2011 Prijavi Napisano 22. marec, 2011 Tole je zgleda idealen izum za Zmikavte! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gustav Napisano 22. marec, 2011 Prijavi Napisano 22. marec, 2011 Sicer zgleda res hudo ko gleda? nekoga ki obvlada, ampak kot je ?e prej?nji napisal, vi?ina je huda in ob padcih so hude tud po?kodbe..... Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
qwerty Napisano 23. marec, 2011 Avtor Prijavi Napisano 23. marec, 2011 Gospa pravi da ima dvojne testne, malo rabljene 100? za set... Citiraj If in doubt, flat out...
jures Napisano 23. marec, 2011 Prijavi Napisano 23. marec, 2011 bedarija ?e mene vpra?a? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 23. marec, 2011 Prijavi Napisano 23. marec, 2011 Jures, mene isto niti mav ne mika! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 23. marec, 2011 Prijavi Napisano 23. marec, 2011 stari zame je tole BV kaj si gledal SLO ima talent ????? Druga?e pa raje namesto teh hodulj,zajahaj kakega kengeruja in bo? imel juhu Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 23. marec, 2011 Prijavi Napisano 23. marec, 2011 stari zame je tole BV kaj si gledal SLO ima talent ????? Druga?e pa raje namesto teh hodulj,zajahaj kakega kengeruja in bo? imel juhu Al pa ?e raj? - deklino oz. ona njega! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.