Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Sicer sem redko na Ionity pri nas (mogoče 1x ali 2x letno, ko imam ravno enomesečno naročnino sklenjeno zaradi potovanja v tujino), ampak so vedno delovale brezhibno (RA, CE, MB ...).    To verjetno polnjenje zaženeš preko mobilne aplikacije? Sodobni mobilniki aplikacijam, ki jih nekaj časa ne uporabljaš, odvzamejo pravice. Preveri v nastavitvah (in povrni pravice).   Sicer pa poglej, če se še da dobiti brezplačno kartico ob sklenitvi naročnine (tudi če bo samo za "backup" v avtu - jaz jo imam pa je še enkrat nisem uporabil, hehe).
    • Imam možnost kupiti 11 let staro (letnik 2015) Opel Corso od zelo starega človeka 1.4 turbo 74 kW, 3 vrat, srednja oprema (parkirni senzorji, ni zaznavanja mrtvih kotov), s 25.000 km prevoženih, oba kompleta gum sta zanič (stara 11 let) in sklopka trda, kot je še nisem doživel (menda s starostjo te Oplove sklopke (košara, ležaj) otrdijo). Cena 5.000, glihati zaradi poznanstva ne morem, če dodam nove gume in menjavo sklopke pride 6.000. Poleg tega me moti oz. imam pomisleke zaradi nepraktičnih dolgih dvojih vrat. Pa nekaj prask, nič posebnega. Zamenjal bi za zelo praktičnega, poceni, enostavnega, preglednega, na treh koncih pobuškanega 5 vratnega Cliota 1.2 43 kW, letnik 2011 z 38.000 km??? Ne morem se odločiti.
    • - "Avto moram peljat na optiko." - "Zakaj? A ti gume kaj čudno obrablja?" - "Ne, nekam sumljivo mi proti oštariji vleče..."
    • Dokler je v garanciji, oni nalivajo olje, ne ti. In prvih 100.000 km se zaradi "vode" uničijo vitalni deli, potem je pa čisto vseeno, kaj naliješ notri, ker podmazuje se vedno za naprej, ne za nazaj...
    • Parkirišče, jutranje sonce in Mazdika. 😊 Po dolgem času oprana.  LP    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.