Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ne razumem parov, ki se skregajo in na fb takoj napišejo, da so samski.
Jaz se tudi skregam z materjo, pa ne napišem, da sem sirota...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Pri naši hiši nikoli  ne smeš rečt, da ti je dolčas.
Avtomatsko greš po drva za peč...

• Všeč 1
  • Haha 2

serviser.gif

Napisano

- "Helou, kva delaš?"
- "Evo... eni bejbi ovohavam lase, druga me mrcvari s petko…"
- "Dobro. Poklič me, ko boš dol s avtobusa…"

• Všeč 1
  • Haha 1

serviser.gif

Napisano

Ko na kitari pokne žica ne moreš več igrat.
Ko pa ženski pokne živc, se pa žurka šele začne...

serviser.gif

Napisano

Slovenski znanstveniki so ugotovili, da 1 deci Jegra na dan ne samo, da je zdravo ampak je tudi premalo...

serviser.gif

Napisano

Tekanje za tujimi ženami krepi zdravje.

Bežanje pred njihovimi možmi pa podaljšuje življenje...

serviser.gif

Napisano

Spomnim se, s katero sem se poročil.

Spomnim se, kje sem se poročil.

Spomnim se tudi, kako sem se poročil.

Spomnim se celo, kdaj sem se poročil.

Ampak, da me ubijete, ne spomnim se več, zakaj sem se poročil...

serviser.gif

Napisano

Znanec ima 64 let in precej mlajšo ženo (mislim, da je 25 let razlike). Pa mi razlaga:

- "Boljše je vzdrževat mlado ženo in njene ljubimce kot staro ženo in njene dohtarje..."

• Haha 2
  • Začuden 1

serviser.gif

Napisano

Pride moški v lokal in za šankom vidi žensko, ki sama pije pijačo. Pristopi k njej in jo vpraša:

- ”Boš enega takratkega?”
Ona odgovori:

- ”Ne hvala, takega imam že doma...”

serviser.gif

Napisano

Včeraj me je poklicala soseda. Kupila je nov štedilnik, pa je skuhala kavo, da preizkusimo.
Pravi da jutri kupuje novo posteljo. Upam, da me pokliče, da spet preizkusimo...

• Všeč 1
  • Haha 1

serviser.gif

Napisano (urejeno)

Se ena sodelavka obregne ob moj trebuh z vprašanjem:

- "Je to Laško al Union?"

Pa ji rečem:

- "Spodaj je pipa pa probi sama!"-

Popravljeno od Slivka

serviser.gif

Napisano

"A gremo na kavo?"

- "Super ideja! Pojdimo!"

- "Dober dan, želite?"

- "Eno pivo."

- "Meni tudi..."

serviser.gif

Napisano

Na pokopališču opazujem neko gospo, ki je prišla do groba, prižgala svečko, nato pa se ritensko umaknila. Meni nič jasno, pa pristopim do nje in jo vprašam:

- "Oprostite, da motim, ampak ni se dalo spregledat, da ste se ritensko umaknili od groba, pa me zanima, zakaj? Je to kak poseben ritual?"

- "Ne, veste, mož mi je vedno govoril, da imam tako dobro rit, da bi še mrtvi vstali. No, in to želim preprečit..."

• Haha 1
  • Zmeden 1
  • Žalosten 1

serviser.gif

Napisano

Tale je gotovo "racunalnicar" :D

image.png

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

image.png

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Zakaj bi ob nedeljah hodil k maši, če pa grem samo do bankomata, pogledam stanje, padem na kolena in se križam in molim...

serviser.gif

Napisano

Spoznal sem eno krasno črnolasko in obljubila mi je, da me bo po službi poklicala pa greva malo ven. Uboga reva dela že 72 ur...

serviser.gif

Napisano
pred 6 minutami je Slivka napisal:

Pride izvid od CTja glave. Pa me doktor potolaži:

- "Brez skrbi, v glavi nimate ničesar."

Pa še res je.... 🥴

HEC

Hec

hec

🫣

🙏

⛏️

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Rekreiranje s kavo😝
    • Mojo CX-30 v prime line izvedbi si sedaj lastim malenkost več kot 6 mesecev. Glede na razvoj teme, sem se odločil, da še jaz povem za svtari, ki so mi na avtu všeč in stvari, ki mi niso najbolj. Avto ima sedaj nekaj več kot 5000km. Proti drugim forumašem je to malo, vendar hodim v službo peš.   Kaj mi je všeč (razen izgleda): - ergonomija in izgled notranjosti - avto je zelo tih v večini situacij - vozne lastnosti so dobre, avto se minimalno nagiba v ovinkih pri višjih hitrostih - všeč mi je upravljanje ekrana s koleščkom. - avto dobro pospešuje in ni bojazni za prehitevanje. - fizični gumbi za izklop piskanja in start/stop sistema - "teža" volana in njegova preciznost - Drago plastične obrobe - gretje(ročna klima). Ko začne gret greje na polno. Gumb za mešanje zraka imam sedaj pozimi nastavljeno na sredino, drugače je prevroče.   Stvari, ki mi niso všeč oz. bi se dale izboljšati z minimalnim vložkom: - zakaj je pri menjavi radijskih postaj na volanu 1-2s zamik s tem tečnim glasovnim opozorilom. Ali ne bi bilo bolje, če bi lahko šel hitro skozi postaje. - v vozilu pri notranjem kroženjem zraka (pre)hitro postane zatohlo, prav čutiš vlago v kabini. Sama klima je ok(navadna ročna). Ko nastavim moč pihanja, ter mešanja zraka za dane razmere, dela kot vsaka druga (ročna) klima - včasih traja predolgo preden prekliče zadnjo omejitev( piskanje vedno izklopim) - lane assist je moteč, ko se hočem čemu izognit in ne dam smerokaza - položaj stranskih ogledal oz. ogledalo na sovoznikovi strani. Preveč nazaj za moj okus, kar povzroča težave z nastavitvijo maksimalne vidljivosti. - ni slovenskega vodenja v navigaciji. Resno Mazda(in uvoznik), celotni vmesnik je preveden in niste mogli copy pastat enega fajla za slovenščino - pokrov prtljažnega dna(brez smart cargo). Tu so pa res šparali. En navaden "popndekl" oblečen v blago. Ko bi dali vsaj en pokrovček, ki gre v luknjo, kjer je kit za popravilo pnevmatik. Tako pa moraš paziti, da težjih predmetov ne daš gor preko luknje, ker se piga. Pozicionirat pa so jo morali ravno na mestu, kjer človek odloži večino stvar. Kasneje  sem kupil aftermarket gumi korito in je bolje. Ker občasno vozim plinske jeklenke, moram pazit, da gleda na obeh straneh preko luknje. Za primerjavo je moj Clio IV Expression za takratnih 9910€ s popustom imel pokrov iz umetne mase, spodaj pa nalepljen neke vrste recikliran filc debeline okrog 20mm. - škoda, da sam prtljažnik ni bolj štirioglat, da bi vsaj gume pri menjavi lažje šle not.   Če povzamem, sem z nakupom zelo zadovoljen in bi vozilo priporočil tudi drugim. So pa določene stvari, ko človek lahko samo reče "resno". Raje bi videl, da bi na kupca prevalili dodatnih 100-200€, kot pa šparanje na brezveznig stvareh.
    • Sicer se omenja, da bo 100kW dizel samo v kombinaciji z samodejnim menjalnikom, kar mi ni všeč, ampak, če dodajo zraven še štirikolesni pogon, bi tudi to pogoltnil.   Upam samo, da motor ne bo kak nafriziran litrski trivaljnik...
    • Mogoče prihaja nekaj, kar bi zate bilo zanimivo za zamenjavo Fukswagna   ...    Prihaja Fiatov novinec, ki ga bodo najbolj vzljubile družine AVTO-MAGAZIN.METROPOLITAN.SI Na avtomobilskem salonu v Bruslju je Fiat predstavil velikoprostrosko zasnovani Qubo L, ki bo imel do 7 sedežev ter dizelske, bencinske in električne motorje.  
    • Baje, da bodo začeli Forde serijsko opremljati s 'šibedahom'.   Zato, da bodo tisti vosli, ko ga bodo kupili, imeli kam dat ušesa...       Pravkar mi sodelavec razlaga, kako mu je na Ford Courierju počila sprednja šipa. In stopi do našega FucksWagna, da mi pokaže in reče: - "Ja, prav tako kot tebi." Pogledam malo bolje in res, razpoka je vzporedno s spodnjim robom šipe, kakšna dva centimetra nad spodnjim robom. Iz kabine se sploh ne vidi, on je opazil, ko je ročno pral tisto koreto. Jaz pa šele, ko mi je on pokazal. Da bi kakšen kamenček tako nizko udaril, je že skoraj nemogoče, ker je v "zavetju" pokrova motorja in zaščiten z brisalci. Prej bi rekel, da prihaja do kakšnih napetosti, ko na šipo piha topel zrak, ker so zračniki narejeni tako, da piha na sredino šipe. In v tem mrazu je rob okoli mrzel, sredina pa vroča... Najbrž je utopično pričakovati, da bodo to upoštevali kot garancijo...   Ma, jebo ga da ga jebo stokrat da ga jebo pa FucksWagen...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.