Slivka Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami En sodelavec je napolnil pogoje in smo se vsi že veselili, da bo končno spokal, pa je mož oznanil, da bo še podaljšal. In na koncu poskuša biti malo duhovit in reče: - "Ja, če bi odšel, s kom bi me pa zamenjali? Saj bi me vsak dan klicali domov. Potem je pa vseeno, če ostanem." Meni pa butne skozi možgane in bleknem: - "Mavericksi so čez noč Dončića zamenjali. Ti pa misliš, da se tebe ne da zamenjat..." 2 Citiraj
Slivka Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Adam je pojedel jabolko in dobil Evo. Sneguljčica je pojedla jabolko in dobila princa. Jaz sem pojedel pet jabolk in dobil drisko... Citiraj
Slivka Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Pred dnevi sem dobil novo sodelavko. Danes je žena zvedela za to in takoj se je začelo: - "Koliko je pa stara?" - "Ne vem točno. Gre proti 30." - "Ali ima lepe noge?" - "Nisem opazil. Sedi za mizo." - "Kakšne barve oči ima?" - "Nisem imel časa preveriti." - "Kakšne barve lak za nohte uporablja?" - "Ma nimam pojma." - "Kako pa govori? A ima kakšen naglas?" - "Komaj kaj sem spregovoril z njo, tako da ne vem." - "Kako se oblači?" Meni pa butne tista ta-zlobna in bleknem: - "Zelo hitro..." Tokrat še ne bo mojega pogreba, za drugič bom moral pa malo bolj pazit... 3 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Evo, končno! Kupil sem si copate s spominsko peno. Sedaj ne bom več pozabil, po kaj sem šel v klet... 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.