Slivka Napisano sreda ob 11:26 Prijavi Napisano sreda ob 11:26 En sodelavec je napolnil pogoje in smo se vsi že veselili, da bo končno spokal, pa je mož oznanil, da bo še podaljšal. In na koncu poskuša biti malo duhovit in reče: - "Ja, če bi odšel, s kom bi me pa zamenjali? Saj bi me vsak dan klicali domov. Potem je pa vseeno, če ostanem." Meni pa butne skozi možgane in bleknem: - "Mavericksi so čez noč Dončića zamenjali. Ti pa misliš, da se tebe ne da zamenjat..." 2 Citiraj
Slivka Napisano sreda ob 13:06 Prijavi Napisano sreda ob 13:06 Adam je pojedel jabolko in dobil Evo. Sneguljčica je pojedla jabolko in dobila princa. Jaz sem pojedel pet jabolk in dobil drisko... 1 Citiraj
Slivka Napisano sreda ob 14:03 Prijavi Napisano sreda ob 14:03 Pred dnevi sem dobil novo sodelavko. Danes je žena zvedela za to in takoj se je začelo: - "Koliko je pa stara?" - "Ne vem točno. Gre proti 30." - "Ali ima lepe noge?" - "Nisem opazil. Sedi za mizo." - "Kakšne barve oči ima?" - "Nisem imel časa preveriti." - "Kakšne barve lak za nohte uporablja?" - "Ma nimam pojma." - "Kako pa govori? A ima kakšen naglas?" - "Komaj kaj sem spregovoril z njo, tako da ne vem." - "Kako se oblači?" Meni pa butne tista ta-zlobna in bleknem: - "Zelo hitro..." Tokrat še ne bo mojega pogreba, za drugič bom moral pa malo bolj pazit... 4 1 Citiraj
Slivka Napisano sreda ob 15:10 Prijavi Napisano sreda ob 15:10 Evo, končno! Kupil sem si copate s spominsko peno. Sedaj ne bom več pozabil, po kaj sem šel v klet... 1 2 Citiraj
Slivka Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami Zadnji gost se poslovi od slavljenca in mu reče: - “Hvala za vabilo. Tale rojstni dan bom imel v spominu še celo leto!” - “Ker je bil tako dober?” - “Ker se bom morda šele čez leto dni spet streznil...” Citiraj
Slivka Napisano pred 16 urami Prijavi Napisano pred 16 urami - “Kupite šopek cvetja za svojo ženo!” - “Nisem poročen.” - “Potem pa za vaše dekle.” - “Nimam dekleta.” - “Potem pa sebi, ker imate tak blaženi mir pred ženskami!” 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami Se pogovarjam s sodelavko, pa nanese debata o dometu vozil. In jo vprašam: - "Koliko pa lahko natočiš v tvoj avto?" - "Ne vem, še nisem imela toliko denarja, da bi natočila polno..." Citiraj
Slivka Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami - "No, Tilen, koliko potegne tvoj novi avto?" - "Dve do tri punce tedensko..." Citiraj
Slivka Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami - “Očka, očka, pridi hitro k oknu, boš videl nekaj smešnega! Mami z avtom poriva garažo po dvorišču...” 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami Dodatna oprema za moj avto je strašansko draga. Posebno blondinke... Citiraj
Slivka Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami Sodelavko mož vsako jutro pripelje v službo in jo na koncu delovnega dne pride tudi iskat. Pa ji omenim, da ima pozornega moža. Ona mi pa odvrne, da ni pozoren, ampak ljubosumen... 2 Citiraj
Slivka Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami Sem imel priliko, da me nekdo pelje z Mazdo MX5. Se voziva nekaj časa, pa ga vprašam, kaj je to za en zid, mimo katerega se tako dolgo voziva. Pa mi možakar odvrne, da to ni zid ampak robnik ob cesti... (v resnici je bila odbojna ograja. Iz BTjca je malo drugačen pogled...) 1 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami Stojim v križišču pri Vrtojbi in vidim, kako voznik za menoj odpre vrata in teče proti meni. Ustavi se ob mojih vratih, odprem šipo in mož vpraša: - "Kako daleč je do Trojan?" - “Približno pet zastojev v prometu, pet komaj premikajočih se kolon, dva obvoza in štiri radarske kontrole, pa boste tam...” 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.