Bo?ty Napisano 23. maj, 2011 Prijavi Napisano 23. maj, 2011 Pozdrav?ek vsem skupaj Par dni nazaj sem ?el iskat F-ko nekam u tri pisane marjetke z namenom, da si v svojo zmontiram klimo, avto je bil namre? karamboliran ampak s strani. Zadevo smo prvlekl domov in za?elo se je razstavljanje. Ko sem snel kolo smo ugotovil da edina stvar, ki jo je potrebno zamenjati je amortizer (od mehanskih delov podvozja)... kar pomeni... feder, volanski mehanizem, kon?nik, roka, man?eti... vse to je nedotaknjeno Pa sva se s tamalim odlo?la da bova midva to po?timala raje kot pa da pobereva dele dol z nje. Avto je namre? lepo vzdr?evan in ima samo 120.000 kilometrov (ma?ina lep? laufa k pr moji :S)... Zdej me pa zanima, ?e mogo?e komu le?i kak levi amortizer kje okol bajte, ki bi ga lahko jaz uzel ... Rabil bi pa ?e prednji levi blatnik in prednja leva vrata Citiraj
Ploki Napisano 23. maj, 2011 Prijavi Napisano 23. maj, 2011 ej, a je to tista iz stajerskega konca ? k je bla na bolhi? naaah, zihr ni ker je lepsa. Citiraj
Bo?ty Napisano 23. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 23. maj, 2011 ej, a je to tista iz stajerskega konca ? k je bla na bolhi? naaah, zihr ni ker je lepsa. Ajdov??ina Citiraj
tauko Napisano 23. maj, 2011 Prijavi Napisano 23. maj, 2011 ej, a je to tista iz stajerskega konca ? k je bla na bolhi? naaah, zihr ni ker je lepsa. A ne vid?,da je modra Ta se je res prodajala na primorskem koncu Citiraj
Ploki Napisano 23. maj, 2011 Prijavi Napisano 23. maj, 2011 ce ta zelenka izpade tok cudn na slikah... Citiraj
BOBI Napisano 24. maj, 2011 Prijavi Napisano 24. maj, 2011 mam dvojne vrate doma,ene so brez napake in rje taka temno modra al ze skoraj crna kot so redke f-ke,in ene zelene so malo podrapane ta prve so komplet z sipo 50eur druge pa dobis za pir so razstavljene goli pleh vse premontiras iz svojih Citiraj MAZDA POWER
Ploki Napisano 24. maj, 2011 Prijavi Napisano 24. maj, 2011 opala, za vse ki ste mislili da so enaki deli med 1.5 in 2.0: (zdle sm sou preverit)http://allmazda.net/parts/323F/AEBM02/W1/3400/niso tudi anti-roll bar in vse ostalo naj bi bilo drugacno oz so druge kode delov. hec Citiraj
BOBI Napisano 24. maj, 2011 Prijavi Napisano 24. maj, 2011 opala, za vse ki ste mislili da so enaki deli med 1.5 in 2.0: (zdle sm sou preverit)http://allmazda.net/parts/323F/AEBM02/W1/3400/niso tudi anti-roll bar in vse ostalo naj bi bilo drugacno oz so druge kode delov. hec zadnji amortizeri so isti od vseh 323 modelov C,F,P in navadnih 323 to je preverjeno ker sem jih jaz na 2.0 menjal zadi za prve pa ne vem samo bi si upal trdit da so isti samo vzmeti so mocnejse ker je avto tezji ,ker ma ?traus od 1.5 vzmeti sportne in se je ful dol vsel Citiraj MAZDA POWER
Ploki Napisano 24. maj, 2011 Prijavi Napisano 24. maj, 2011 http://allmazda.net/parts/323F/AEBM02/W1/2...641/B01D28700B/http://allmazda.net/parts/323F/AEBM02/W1/2...641/BC1G28700B/ drug part number je ceprav sm js tut mislu da so enaki Citiraj
Deeyan Napisano 24. maj, 2011 Prijavi Napisano 24. maj, 2011 opala, za vse ki ste mislili da so enaki deli med 1.5 in 2.0: (zdle sm sou preverit)http://allmazda.net/parts/323F/AEBM02/W1/3400/niso tudi anti-roll bar in vse ostalo naj bi bilo drugacno oz so druge kode delov. hec 100% niso isti, druga? bi js obdr?al H&R vzmeti Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Bo?ty Napisano 31. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 31. maj, 2011 mam dvojne vrate doma,ene so brez napake in rje taka temno modra al ze skoraj crna kot so redke f-ke,in ene zelene so malo podrapane ta prve so komplet z sipo 50eur druge pa dobis za pir so razstavljene goli pleh vse premontiras iz svojih Jaz bi vzel vrata una k so gola... vse gre dol s teh vrat k jih mam zdej Kdaj ? Kje? Kok? Citiraj
Grega_ Napisano 1. junij, 2011 Prijavi Napisano 1. junij, 2011 Mah tele Mazde imajo kar nekaj skupnih delov....evo npr. prve roke od Mazde 5 so popolnoma iste kot pri Mazdi 3 , zadnje roke vodijo prodajalci kar pod Ford Focus, pa bog ve kaj bi se ?e skupnega na?lo Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 1. junij, 2011 Prijavi Napisano 1. junij, 2011 Mah tele Mazde imajo kar nekaj skupnih delov....evo npr. prve roke od Mazde 5 so popolnoma iste kot pri Mazdi 3 , zadnje roke vodijo prodajalci kar pod Ford Focus, pa bog ve kaj bi se ?e skupnega na?lo Kaj pa Focus RS, zakaj nisi pol kar od njega vzel roke Citiraj
Grega_ Napisano 1. junij, 2011 Prijavi Napisano 1. junij, 2011 Kaj pa Focus RS, zakaj nisi pol kar od njega vzel roke Ma sej na konc je res isto vse skupi :ne vem: Citiraj
Bo?ty Napisano 19. junij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 19. junij, 2011 Pozdrav?ek vsem skupaj Par dni nazaj sem ?el iskat F-ko nekam u tri pisane marjetke z namenom, da si v svojo zmontiram klimo, avto je bil namre? karamboliran ampak s strani. Zadevo smo prvlekl domov in za?elo se je razstavljanje. Ko sem snel kolo smo ugotovil da edina stvar, ki jo je potrebno zamenjati je amortizer (od mehanskih delov podvozja)... kar pomeni... feder, volanski mehanizem, kon?nik, roka, man?eti... vse to je nedotaknjeno Pa sva se s tamalim odlo?la da bova midva to po?timala raje kot pa da pobereva dele dol z nje. Avto je namre? lepo vzdr?evan in ima samo 120.000 kilometrov (ma?ina lep? laufa k pr moji :S)... Zdej me pa zanima, ?e mogo?e komu le?i kak levi amortizer kje okol bajte, ki bi ga lahko jaz uzel ... Rabil bi pa ?e prednji levi blatnik in prednja leva vrata Evo update za na?o malo modro... zamenjan amortizer, feder in kon?nik avto je kar se ti?e podvozja zdej bp i??em ?e eno 14 col feltno ker je ta skrivlena. Dobil smo tut vrata ... zahvala BOBI-JU ?e vedno se i??e levi blatnik ter prednji odbija? pa po novem ?e feltna pa prednja leva lu? ?e ma kdo kej od tega mogo?e bi prosil ?e javi Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.