James Napisano 29. junij, 2011 Prijavi Napisano 29. junij, 2011 Zanima me ali gre odstraniti stre?ne sani na Mazdi 6 sportcombi? Malce so mi od sonca pobledele in bi jih rad s sprejem za plastiko presprejal. Je ?e kdo to probal? lp Citiraj
mazdaman Napisano 1. julij, 2011 Prijavi Napisano 1. julij, 2011 Zanima me ali gre odstraniti stre?ne sani na Mazdi 6 sportcombi? Malce so mi od sonca pobledele in bi jih rad s sprejem za plastiko presprejal. Je ?e kdo to probal?lp Pa nebi raje okolice abdekal pa kar gori prebarval? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
James Napisano 1. julij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 1. julij, 2011 ?e ne bo ?lo druga?e bom moral tako narediti. Lep?e bi sicer bilo, ?e bi jih lahko dol vzel, vendar ?e ne gre ne gre. Citiraj
jures Napisano 1. julij, 2011 Prijavi Napisano 1. julij, 2011 ?e ne bo ?lo druga?e bom moral tako narediti. Lep?e bi sicer bilo, ?e bi jih lahko dol vzel, vendar ?e ne gre ne gre. nekako mora iti, ampak verjetno tapeta in ?e kaj dol.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Stroker Napisano 4. julij, 2011 Prijavi Napisano 4. julij, 2011 nekako mora iti, ampak verjetno tapeta in ?e kaj dol.... Jp, tapeto bo treba odmaknit, da pride? do vijakov... Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
jures Napisano 26. julij, 2011 Prijavi Napisano 26. julij, 2011 Stran 772 Workshop manuala, ki sem ga dal v DIY Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.