Mary Napisano 12. avgust, 2011 Prijavi Napisano 12. avgust, 2011 Zdravo majstri, Imam eno vpra?anje. Kaj bi lahko bil razlog, da mi mazda, ko se segreje za?ne pri niskih obratih (do 2500) cukati. Prvi kilometer, ko je avto se hladen lepo pospesuje. Pri obratih nad 3K pa cukanje izgine. Avto je Bencinar 1.6 TX Lp. aja se to. racunalnik v avtu se nic ne pritozuje Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 19. avgust, 2011 Prijavi Napisano 19. avgust, 2011 Sve?ke ali pa zra?ni filter, lahko pa da je sneta kaka cevka. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Mary Napisano 23. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 23. avgust, 2011 Sve?ke ali pa zra?ni filter, lahko pa da je sneta kaka cevka. Oj.Vceraj je majster preveril svecke, ena je bila poknjena (po 15000 km). No zdaj spet vse deluje OK. TNX Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 23. avgust, 2011 Prijavi Napisano 23. avgust, 2011 Oj.Vceraj je majster preveril svecke, ena je bila poknjena (po 15000 km). No zdaj spet vse deluje OK. TNX Ok to mi delaj ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.