dpicul Napisano 8. marec, 2016 Prijavi Napisano 8. marec, 2016 Bom verjetno kar mojstru Mazd zaupal situacijo in jo re?il, da ne bodo goreli kaki bati Opazil sem da je 0.3 l ve?ja poraba v pol leta, mislim da ne more? po tem videti kaj dosti, odvisno tudi od vo?nje. Jo poresetiram in vidim. 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 8. marec, 2016 Prijavi Napisano 8. marec, 2016 Meni se je poraba zmanj?ala za pol litra po menjavi ?obe. Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citiraj
dpicul Napisano 8. marec, 2016 Prijavi Napisano 8. marec, 2016 ja, to pa je ?e omembe vredno. V drugi temi sem bral da je 120? obnovljena ?oba z vra?ilom stare. BI zamenjal vse 4 in je mir ali je smielno menjat eno po eno? ?e nekaj: kateri tip motorja imam? 2007 letnik, z DPF, 2.0. rf7j ali rf5j? Citiraj
dpicul Napisano 10. marec, 2016 Prijavi Napisano 10. marec, 2016 Nekateri so rekli da Denso injektorjev se ne da obnavljat? Malo sem poogoglal in dobil tole: https://www.youtube.com/watch?v=6XJb0ghya0w Kaj prodajalci z e-baya naredijo isto, ali samo malo spucajo s kakim od ?istil? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.