iceman22 Napisano 16. september, 2011 Prijavi Napisano 16. september, 2011 no leto je naokoli je pac treba registrirat avto pa me zanimajo vase izkusnje z Zavarovalnico Maribor imam kolega ki to ureja in je kr ugoden.. do sedaj sm bil pri triglavu.. Citiraj www.trziskisladoled.si
LabiGT Napisano 16. september, 2011 Prijavi Napisano 16. september, 2011 jaz mam to na 6-ki (taka je bla akcija, da so castili kasko), do zdaj pa ni blo treba nc uveljavt, ampak bom probal it glede tiste izolacije pod pokrovom motorja...da vidmo, ce mi bojo zamenjal pod kasko Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
iceman22 Napisano 17. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 17. september, 2011 je LabiGT napisal: jaz mam to na 6-ki (taka je bla akcija, da so castili kasko), do zdaj pa ni blo treba nc uveljavt, ampak bom probal it glede tiste izolacije pod pokrovom motorja...da vidmo, ce mi bojo zamenjal pod kasko meni so pri triglavu to menjal pa niso cisto nc tezil. menjal sm jo pa 3 krat. Citiraj www.trziskisladoled.si
Grega_ Napisano 17. september, 2011 Prijavi Napisano 17. september, 2011 Men je najugodnej?e pr?la Tilia in to zelo ugodnej?a od ostalih...?e ?eli? ti dam kontakt od agenta (LJ), je za par zavarovalnic tako da se potem sam odlo?i? glede na izra?une. Citiraj
Boss Napisano 17. september, 2011 Prijavi Napisano 17. september, 2011 Tole temo si ?e poglej, kjer smo kr precej povedali okoli zavarovalnic http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=3864&st=0 aja, mene ZM ne vidi pa ?e mi dajo zastonj zavarovanje. Citiraj
Deeyan Napisano 17. september, 2011 Prijavi Napisano 17. september, 2011 je iceman22 napisal: no leto je naokoli je pac treba registrirat avto pa me zanimajo vase izkusnje z Zavarovalnico Maribor imam kolega ki to ureja in je kr ugoden.. do sedaj sm bil pri triglavu.. js sm ?e 3 leta pri Mariborski, pa tut zdej, ko sm mel karambol s srno sm dobu lu? in meglenko u roku 1-ga tedna, tak da nimam n? slabga za re?t ?ez njih Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mokster Napisano 17. september, 2011 Prijavi Napisano 17. september, 2011 Jaz mam pri njih zavarovano bajto. Lani sem ?e avto osnovni, stekla, lu?i in parkiri??e. Peljal letos k cenilcu: leva tran udarec v blatnik(klepanje in li?anje), druga stran vdrta(to?a efekt popravilo), na voznikovi ?ipi 5 mm okrogla vdrtina (menjana prednja ?ipa). Hotel so mi ?e odbija?e prelakirat pa sem reku bomo drug let ?e ne bo ni? drugega. Poslali prijavo, ZM odobril. Nobenga problema. Sicer imam sedaj problem, da ko ugasnem avto se mi nekorisni displaj dvigne za 1 cm. Bomo mel eno reklamacijo. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.